Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep pierde locul secund in clasamentul WTA

Antena3 Antena3,
Simona Halep pierde locul secund in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep a coborat un loc fata de saptamana trecuta si se afla pe pozitia a treia in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni. Cu o. continuă pe Antena3

Pe ce loc ar putea ajunge Simona Halep de luni in clasamentul WTA. Schimbari posibile

Simona Halep ar putea cobori pe locul patru in clasamentul WTA, la finalul turneului de la Roma, potrivit Mediafax. Sunt luate in calcul rezultatele surprinzatoare in timpul competitiei din capitala Italiei. Din aceasta cauza, Halep risca sa ajunga de pe pozitia a doua pe pozitia a patra. Trebuie tinut cont de faptul ca jucatoarea Kiki [] .

Clasamentul WTA: Simona Halep a coborat pe locul 3 - Romania are trei sportive in TOP 100

Castigatoare a turneului Premier 5 de la Roma, Karolina Pliskova a urcat pe locul doi in clasamentul WTA, depasind-o pe Simona Halep. Sportiva noastra se afla pe pozitia a treia si va fi cap de serie 3 la Roland Garros, Grand Slam care va debuta pe 26 mai, la Paris.

Kiki Bertens, eliminata in semifinale la Roma. Simona Halep ajunge pe locul trei

Simona Halep va fi numarul trei mondial in clasamentul pe care WTA il va da publicitatii luni dupa ce turneul de la Roma se va fi incheiat.

Kiki Bertens ameninta locul doi ocupat de Simona Halep

Eliminata in turul doi la Roma, jucatoarea Simona Halep risca sa piarda locul doi in clasamentul WTA.

Karolina Pliskova a castigat turneul de la Roma si a depasit-o pe Simona Halep in clasamentul WTA

Karolina Pliskova a castigat turneul de la Roma, dupa ce a invins-o pe Johanna Konta, scor 6-3, 6-4. Acesta este primul titlu castigat de cehoaica la Foro Italico, al doilea al sezonului si al 13-lea al carierei. in urma acestui rezultat, Karolina a urcat pe pozitia a doua in clasamentul WTA, depasind-o pe Simona Halep.

WTA Roma: Karolina Pliskova s-a calificat in finala / Cehoaica o poate depasi pe Simona Halep in clasament

Karolina Pliskova 7 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Maria Sakkari 39 WTA), scor 6-4, 6-4. Cehoaica se va duela pentru titlu cu Johanna Konta 42 WTA). in cazul unei victorii, Karolina va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA, depasind-o pe Simona Halep.

Simona Halep si restul lumii! Toate romancele din Top 1000 WTA au realizat la un loc aproape cat fostul lider mondial

Simona Halep a cazut azi un loc in clasamentul mondial WTA, ocupand pozitia a treia, dupa ce a fost depasita de Karolia Pliskova.

Simona Halep, inainte de Grand Slam-ul de la Paris: Kiki Bertens are o sansa mare la castigarea Roland Garros

Simona Halep 2 WTA) a fost eliminata prematur la turneul de la Roma, inca din turul secund, si isi poate concentra atentia asupra turneului de Grand Slam de la Roland Garros, care se va desfasura in perioada 26 mai - 9 iunie.

Sunt norocoasa ca am scapat! Ce a vrut sa spuna Simona Halep cu aceasta declaratie dupa eliminarea de la Roma

Simona Halep a fost invinsa, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3, de jucatoarea ceha Marketa Vondrousova, locul 44 WTA, in turul al doilea al turneului de la Roma.

Pe ce loc se afla Simona Halep in clasamentul pentru Turneul Campioanelor, de la Shenzhen

Simona Halep nu a castigat niciun turneu in 2019, sezon in care a jucat doua finale, ambele pierdute, la Doha si Madrid.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )