Libnet.ro
UNICEF

13:30

Donald Trump, atacat dur de liderul nationalei de fotbal: Un nationalist care nu a facut nimic

B1 B1,
Donald Trump, atacat dur de liderul nationalei de fotbal: Un nationalist care nu a facut nimic

Donald Trump 73 de ani) nu se afla in relatii cordiale cu prea multe celebritati din zona sportiva sau din entertainment. Un exemplu in acest sens reprezinta atacul liderului nationalei de fotbal feminin, Megan. continuă pe B1

Donald Trump ameninta cu retragerea SUA din OMS, daca organizatia nu face schimbari radicale in 30 de zile: A devenit marioneta Chinei Peste 120 de tari sustin o ancheta asupra pandemiei de coronavirus

Presedintele american Donald Trump a amenintat cu retragerea Statelor Unite din Organizatia Mondiala a Sanatatii daca aceasta nu va face schimbari substantiale in urmatoarele 30 de zile. Din nou, liderul de.

DONALD TRUMP: Faptul ca SUA are cele mai multe infectari COVID-19 este o medalie de onoare

Presedintele Donald Trump este de parere ca plasarea Statelor Unite pe primul loc in lume ca numar de cazuri de Covid-19 este o medalie de onoare, pentru ca inseamna ca SUA au efectuat cele mai multe teste, relateaza The Guardian, preluat de news. ro.

Donald Trump se gandeste sa organizeze summitul G7 in SUA, desi pandemia inca nu s-a incheiat

Donald Trump, a declarat miercuri ca analizeaza posibilitatea organizarii summitului Grupului natiunilor puternic industrializate G7) la Camp David, prin prezenta personala a liderilor politici, si nu in mod virtual, informeaza site-ul de stiri Axios. com.

Donald Trump afirma ca este o onoare ca SUA sa fie pe primul loc in lume la numarul de cazuri de infectari cu coronavirus

Donald Trump a afirmat ca este o onoare pentru Statele Unite sa se afle pe primul loc la nivel mondial in numarul de cazuri de COVID-19. Conform presedintelui american, numarul mare este datorat capacitatii extinse de testare.

Donald Trump, un nou atac la adresa Chinei

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca incompetenta Chinei in gestionarea situa.

Donald Trump, presedintele SUA: Incompetenta Chinei si nimic altceva a condus la decesele in masa provocate de COVID-19 in toata lumea

Donald Trump, presedintele SUA, a declarat ca incompetenta Chinei si nimic altceva a condus la decesele in masa pe care le provoaca boala infectioasa COVID-19 in toata lumea. intre timp, la nivel.

De la star al filmelor pentru adulti, la scandalul cu Donald Trump si pana la supererou de benzi desenate

Actrita Stormy Daniels, star al filmelor pentru adulti care a starnit in urma cu doi ani un scandal ce l-a implicat pe Donald Trump, va fi supererou de benzi desenate, potrivit Reuters.

Donald Trump vede numarul mare de infectari din SUA ca pe o medalie de onoare. Facem mai multe teste decat oricine

Presedintele SUA, Donald Trump, spune ca plasarea SUA pe primul loc in lume ca numar de cazuri pozitive de coronavirus este o medalie de onoare, afirmand ca acest lucru inseamna efectuarea unui numar mare de teste.

Hidroxiclorochina, pastila zilnica anti-Covid a presedintelui Donald Trump!

Presedintele american, Donald Trump, a facut cunoscut la Casa Alba faptul ca ia hidroxiclorochina, i.

Donald Trump recunoaste ca ia hidroxiclorochina de o saptamana si jumatate

Presedintele american, Donald Trump, a facut cunoscut luni la Casa Alba ca ia hidroxiclorochina de o saptamana si jumatate, un medicament impotriva paludismului a carui eventuala eficacitate contra coronavirusului nu a fost demonstrata riguros pana in prezent.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )