Libnet.ro
UNICEF

20:30

Messi, la doi pasi de un cosmar etern: Care sunt ultimele turnee in care are sanse de a cuceri un trofeu cu nationala

Adevărul Adevărul,
Messi, la doi pasi de un cosmar etern: Care sunt ultimele turnee in care are sanse de a cuceri un trofeu cu nationala

La 32 de ani, Lionel Messi a castigat tot ce se putea la nivel de club si din punct de vedere individual, dar ridicarea unui trofeu in tricoul nationalei pare un obiectiv tot mai indepartat. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: O sa am o discutie cu actorii, sa vedem care sunt nemultumirile. La intalnire va fi si ministrul Culturii (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, luni, ca se va intalni cu actorii care au iesit in strada, fiind nemultumiti de taierile de la bugetul pentru cultura. Vreau sa am o discutie cu dumnealor. Maine voi fixa.

Curs valutar BNR, luni, 1 iulie: Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a RomanieiBNR) va stabili si comunica noul curs al valutelor lumii luni, 1 iulie, de la ora 13:00. Urmareste cotatiile monedelor AICI, indata ce vor fi publice pe site-ul oficial. Pana la afisarea cursului de astazi, cotatiile raman la aceleasi valori de data precedenta, 28 iunie. Curs valutar BNR, luni, 1 iulie Banca .

Orase imbatranite vs. orase tinere. Care sunt beneficiile si provocarile

Multe orase din Romania au, in prezent, o populatie imbatranita. Anul trecut, in mediul urban, una din sase persoane avea peste 65 de ani. Braila este orasul care are cea mai imbatranita populatie, cu o varsta medie de 44,1 ani. Pe locul doi se afla.

Care sunt comisiile in care vor activa eurodeputatii romani

Cinci eurodeputati romani vor face parte din Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European, conform componentei comisiilor de specialitate ale PE stabilita de.

Batalie pe functiile din BNR: Care sunt propunerile PNL, PSD, ALDE, USR si UDMR

Incepe batalia pentru functiile din BNR. Mugur Isarescu este sustinut de toate partidele pentru un nou mandat de sef al Bancii Nationale a Romaniei. Nu la fel de simpla e situatia in Consiliu de.

Numarul romanilor care calatoresc in Dubai, in crestere. Care sunt principalele atractii

Numarul turistilor romani care au calatorit in Dubai a crescut, in primul trimestru din 2019, cu 24%, comparativ cu perioada similara din anul anterior, ajungand la 29. 670, potrivit datelor Departamentului de Turism si Marketingul Comertului din Dubai.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )