Libnet.ro
UNICEF

21:15

Real Madrid joaca pe teren minat la Sevilla. Fara victorie in Andaluzia de trei meciuri

Online Sport Online Sport,
Real Madrid joaca pe teren minat la Sevilla. Fara victorie in Andaluzia de trei meciuri

Meciul serii in etapa intermediara din La Liga le aduce fata in fata pe FC Sevilla si Real Madrid, doua echipa care au oferit de-a lungul timpului partide dintre cele mai memorabile. continuă pe Online Sport

Pariati pe Sevilla - Real Madrid

La Liga propune miercuri seara duelul Sevilla - Real Madrid, un meci pentru care Fortuna ofera cote generoase. Real Madrid, spre exemplu, are o cota de 1. 90 pentru victorie.

VIDEO La Liga: Real Madrid, victorie la limita n fata lui Espanyol, scor 1-0 (Rezultatele etapei)

Formatia Real Madrid a castigat partida disputata pe teren propriu impotriva celor de la Espanyol Barcelona, scor 1-0. Meciul a contat pentru etapa a cincea din campionatul Spaniei.

SURPRIZA momentului in FOTBAL! Cristiano Ronaldo se va intoarce la Real Madrid!

Florentino Perez, presedintele celor de la Real Madrid, e sigur ca portughezul Cristiano Ronaldo va reveni la echipa galacticilor. Cristiano Ronaldo a ramas in inimile tuturor fanilor madrileni. Daca ar fi fost.

Real Madrid, venituri de 750 milioane euro n sezonul 2017-2018

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid a incheiat sezonul 2017-2018 cu o cifra de afaceri de 750,9 milioane euro, in crestere puternica fata de anul precedent, si a prezentat un buget provizoriu de 752 milioane euro pentru 2018-2019, duminica, in cadrul adunarii generale a suporterilor-actionari socios).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )