Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sistemul cu playoff si playout are tot mai multi contestatari

Online Sport Online Sport,
Sistemul cu playoff si playout are tot mai multi contestatari

Liga 1 s-a reformat in ultimii ani la sugestia televiziunilor care asigura mare parte din banii prin care multe dintre echipe reusesc sa supravietuiasca. continuă pe Online Sport

Tot mai multi dezvoltatori se orienteaza catre mini orasele

Reporter: Care este conceptul targului Imobiliarium? Adrian Stanescu: Aceasta este prima editie a targului la Universitate. Am mai avut patru editii similare, pe acelasi concept, la Baneasa. Ca obiectiv, ele vor fi organizate in continuare, bianual. Ceea ce incercam cu cele doua evenimente este sa nisam partea aceasta de Bucuresti si sa facilitam procesul de achizitie a unei case. Cu alte cuvinte, incercam sa atragem la Universitate partea de proiecte rezidentiale de la centru spre sud, pe cele din est, vest si zonele adiacente. Vor mai fi si proiecte din nord, cu siguranta, iar partea de la centru spre nord, cu est si vest sa o atragem in Baneasa, unde vor mai fi si proiecte din sud. De asemenea, la ambele targuri vor fi prezenti si investitori din Ilfov, unde regasim foarte multe proiecte rezidentiale.

TOT MAI MULTI ANALISTI AVERTIZEAZA: Unele fabrici Peugeot si Fiat risca sa fie inchise

Compania auto italo-americana Fiat Chrysler Automobiles NV FCA) si grupul francez de profil PSA Peugeot Citroen s-au angajat sa nu inchida fabrici daca fuzioneaza, insa promisiunea este greu de tinut in conditiile in care entitatea combinata ar avea o capacitate de productie neutilizata de aproape sase milioane de vehicule, pe o piata auto care incetineste, potrivit Reuters.

Ce meserie are sotul Iulianei Tudor de la TVR. Ia mai multi bani decat prezentatoarea de la Televiziunea Publica

Toata lumea o cunoaste pe Iuliana Tudor ca fiind vedeta simbol a postului national de televiziune, insa putini stiu cu ce se ocupa sotul acesteia. Razvan, barbatul cu care prezentatoarea de la TVR este impreuna de doua decenii este patronul unei firme care ii aduce un profit mult mai mare decat al prezentatoarei. Sotul Iulianei .

PNL acuza PSD ca vrea sa blocheze alegerile: mai multi prefecti s-au imbolnavit brusc inainte de prezidentiale Orban: Astia se imbolnavesc ca sa nu poti sa-i demiti

Probleme pentru guvernul PNL cu cateva zile inainte de prezidentiale. Mai multi prefecti, numiti de PSD, au anuntat ca sunt bolnavi, liberalii acuzandu-i pe social-democrati ca vor sa blocheze alegerile.

Autoritatile din Calafat in alerta: Un barbat a incercat sa ademeneasca mai multi copii sa urce in masina sa. Suspectul este monitorizat de politisti

Autoritatile din Calafat sunt in alerta dupa ce un barbat a incercat sa ademeneasca mai multi copii sa urce in masina sa. Barbatul le ofera celor mici placinte si dulciuri, spune primarul orasului. Autoritatile au identificat un suspect pe care acum il monitorizeaza.

E LEGE! Cu cat va CRESTE PENSIA in functie de anul PENSIONARII. BANI mai MULTI pentru PENSIONARII din ROMANIA

Cu cat creste pensia in functie de anul in care te-ai pensionat. Bani mai multi de la 1 ianuarie 2020 pentru acesti romani Vesti bune pentru soferii romani! De la 1 ianuarie 2020 cresc pensiile.

Ce pensii se maresc de la 1 ianuarie. Pensionarii care vor beneficia de mai multi bani

Un proiect de legislativ care a fost pus in dezbatere in Senat, prevede pensii marite incepand din anul 2020. Pensionarii care vor beneficia de mai multi bani sunt cei care au detinut functii de militari, politisti sau functionari publici cu statut special. Pensiile vor creste de la 1 ianuarie, insa nu pentru toti romanii. Cu .

Expert in drepturile consumatorului: Actionam intr-un mediu tot mai complex, in continua schimbare, acceptand termeni si conditii ale unor contracte foarte complicate

De la clasicul consumator de bunuri si servicii care actioneaza in mediul tangibil si pana la cel care actioneaza mediat de platformele online, cerintele oamenilor privind satisfacerea trebuintelor zilnice s-au modificat. Este vorba atat in ceea ce priveste asteptarile legate de calitatea si caracteristicile produselor si serviciile de pe piata dar si de nivelul de informatii de care consumatorul are nevoie pentru a face alegeri corecte si in siguranta, spune Calu Monica, presedintele Asociatiei Consumers UnitedConsumatorii Uniti.

Bataie generala la sediul IML Constanta: Politistii au intervenit in forta pentru a desparti mai multi barbati inarmati cu topoare, bate si o coasa

Mai multe persoane s-au batut, miercuri, folosind topoare, bate si chiar o coasa, in fata Serviciului de Medicina Legala Constanta, dupa ce un barbat s-a deplasat la sediul IML sa isi scoata un certificat.

Mai multi conservatori britanici nu vor mai candida la alegerile generale din decembrie

Fostul ministru de Finante britanic, Philip Hammond si alti conservatori de marca nu vor mai candida la alegerile generale care vor avea loc in Marea Britanie pe 12 decembrie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )