Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce pensii se maresc de la 1 ianuarie. Pensionarii care vor beneficia de mai multi bani

Playtech Playtech,
Ce pensii se maresc de la 1 ianuarie. Pensionarii care vor beneficia de mai multi bani

Un proiect de legislativ care a fost pus in dezbatere in Senat, prevede pensii marite incepand din anul 2020. Pensionarii care vor beneficia de mai multi bani sunt cei care au detinut functii de militari, politisti sau functionari publici cu statut special. Pensiile vor creste de la 1 ianuarie, insa nu pentru toti romanii. Cu . continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora de la primarul Capitalei! Cine sunt bucurestenii care pot beneficia de ajutor financiar pentru a-si schimba masina

Anunt de ultima ora din partea primarului Capitalei! Gabriela Firea a anuntat cine sunt cei care vor putea beneficia de un ajutor financiar pentru a-si putea schimba autoturismul. De asemenea, prin acest mod, edilul spera sa rezolve si problema celor care locuiesc in centrul orasului. Cine sunt bucurestenii care beneficiaza de ajutor financiar pentru a-si .

VIORICA DANCILA: Tradatorii care vor merge luni, la vot, a doua zi sa mearga la partidul foarfeca

Premierul demis, Viorica Dancila a declarat, sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul and foarfeca and si sa nu mai fie alaturi de social-democrati.

Dancila: Sunt destule locuri de munca unde pot sa dovedesc ca pot face performanta Un esec al meu, ca prima femeie premier, ar fi marcat multe femei care vor cariera

Viorica Dancila se declara convinsa ca daca nu va castiga alegerile prezidentiale isi va gasi un loc de munca unde poate dovedi ca face performanta. Premierul demis mai sustine ca presedintii barbati au adus dezbinare si foarte multa ura in societate, iar tara are nevoie de primul presedinte femeie. Daca eu aveam un esec, poate ca foarte multe femei care vor sa faca cariera erau marcate ca prima femeie premier a abandonat, a mai sustinut Viorica Dancila.

S-a decis! Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii. in septembrie 2018, de exemplu,.

HOROSCOP Halloween: Zodiile care vor avea o zi perfecta

Exista trei zodii pentru care perioada Halloween-ului este plina de magie si dorinte implinite. Sunt rasfatatele zodiacului. HOROSCOP LEU - Iti vei descoperi puterile ascunse. Este anul tau iar de Halloween.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )