Libnet.ro
UNICEF

06:45

Simona Halep, mesaj dur pentru cei care au strigat cuvinte obscene la adresa PSD la turneul de la Montreal

Antena3 Antena3,
Simona Halep, mesaj dur pentru cei care au strigat cuvinte obscene la adresa PSD la turneul de la Montreal

Simona Halep a reactionat dur la adresa romaniilor ce au strigat M. e PSD in tribunele turneului de tenis de la Montreal A fost un sentiment fantastic sa vorbesc din nou din postura de castigatoare. Simt ca . continuă pe Antena3

Mihai Fifor, mesaj dur pentru protestatari: Unii isi doresc cu orice pret sa existe doua Romanii, dezbina si sadesc ura intre romani

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, transmite un mesaj dur protestatarilor implicati in violentele din Piata Victoriei. intr-un mesaj publicat pe Facebook, seful de la MApN vorbeste despre unitatea.

FOTO Un roman a strigat M..e PSD in timpul finalei de la Montreal, dintre Simona Halep si Sloane Stephens. Cine e barbatul

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, finala tirneului de la Montreal, a fost intrerupt la un moment dat de o scandare din tribune.

VIDEO Un roman a strigat M..e PSD in timpul finalei de la Montreal, dintre Simona Halep si Sloane Stephens. Cine e barbatul

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, finala turneului de la Montreal, a fost intrerupt la un moment dat de o scandare din tribune.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO. Meci infernal pentru Halep

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, o va infrunta pe americanca Sloane Stephens in finala turneului WTA de la.

Caroline Garcia, nainte de meciul cu Simona Halep: Are foarte putine puncte slabe, trebuie sa fiu agresiva

Caroline Garcia este una din jucatoarele de varf din circuitul WTA, frantuzoaica fiind in acest moment pe locul 6 in lume. Garcia si Halep s-au intalnit de cinci ori, scorul fiind 4-1 pentru sportiva noastra. Simona Halep are foarte putine puncte slabe, trebuie sa fiu agresiva, voi incerca sa invat din trecut, a fost de parere Caroline. Meciul dintre cele doua va avea loc in aceasta noapte, undeva in jurul orei 01:30, in sferturile Rogers Cup de la Montreal.

VIDEO Simona Halep: O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii (Rezumatul partidei cu Venus)

Simona Halep a fost nevoita sa joace doua meciuri in aceeasi zi, din cauza ploii care a dat programul peste cap la Montreal. Dupa o prima partida in care nu a fost la cel mai inalt nivel a fost chinuita serios de Anastasia Pavlyuchenkova), liderul mondial a cedat doar patru game-uri in fata lui Venus Williams 6-2, 6-2). O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii, a precizat, printre altele, Simona la finalul partidei cu Venus. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Simona Halep si Venus Williams.

Simona Halep, campioana la Montreal

Dupa un meci de peste doua ore, o confruntare dura cu o adversara Sloane Stephens apriga si care a incercat pana la ultima minge sa-si ia revansa pentru infrangerea de la Roland Garros, Simona Halep a demonstrat ca ramane numarul unu mondial nu doar in clasamentul WTA, impunandu-se cu 7-6 6), 4-6, 6-4.

Simona Halep, critici pentru WTA: Cred ca sunt singura jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamnii. Asta se ntmpla aproape la fiecare turneu

Simona Halep a rabufnit la conferinta de presa de dupa victoria obtinuta impotriva Carolinei Garcia, in sferturile turneului Rogers Cup de la Montreal. Jucatoarea noastra s-a aratat nemultumita de modul in care organizatorii ii programeaza meciurile, fiind de parere ca joaca la ore nepotrivite la aproape fiecare turneu. Cred ca sunt singura persoana si jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamanii. Cred ca asta se intampla aproape la fiecare turneu, a spus liderul mondial.

Rogers Cup: Doua victorii ntr-o singura zi - Simona Halep se califica n sferturi, dupa ce a trecut si de Venus Williams / Urmatoarea adversara: Caroline Garcia, care a nvins-o pe Maria Sharapova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat in sferturile de finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o vineri dimineata joi seara, la Montreal), cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA. in faza urmatoare, Halep va evolua impotriva jucatoarei franceze Caroline Garcia locul 6 WTA). VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-69), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari.

SIMONA HALEP, accidentare TERIBILA! Probleme mari pentru numarul unu mondial! Din pacate vestile NU sunt deloc bune

Meci cu emotii pentru Simona Halep! Locul I WTA s-a calificat joi, in optimile de finala ale Rogers Cup dupa ce a invins-o cu scorul de 7-6 9), 4-6, 7-5, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 28 WTA. Cele.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )