Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ce a spus psihologul Simonei Halep despre ea. Este unul dintre cele mai APRECIATE comentarii ale anului

B1 B1,
Ce a spus psihologul Simonei Halep despre ea. Este unul dintre cele mai APRECIATE comentarii ale anului

Psihologul Simonei Halep s-a declarat impresionat de modul in care aceasta a trecut peste esecul din finala Roland Garros din 2017 pentru a o castiga pe cea din 2018, relateaza Digisport. Trebuie sa ai o. continuă pe B1

Donald Trump, laudat de un celebru scriitor francez: Este unul dintre cei mai buni presedinti americani pe care i-am vazut

Donald Trump este un presedinte bun. Sub acest titlu, scriitorul Michel Houellebecq, unul dintre cei mai apreciati autori francezi ai momentului, semneaza un articol de opinie in Harpers Magazine in care sustine.

VIDEO Decizie importanta luata de Nike in privinta Simonei Halep! Americanii nu au mai facut niciodata asa ceva

Simona Halep este unul dintre sportivii de top din portofoliul Nike, chiar daca nu este platita la nivelul altor vedete mondiale.

il recunosti? Azi e unul dintre cei mai cunoscuti barbati din Romania. Asa il astepta, in urma cu 33 de ani, pe Mos Craciun

Acum este unul dintre cei mai cunoscuti barbati din Romania. Este sportiv, dar si tanar politician. E vorba despre luptatorul K1 Catalin Morosanu. Acum 33 de ani asteptandu-l pe Mosu?, este.

Digi Sport: Psihologul lui Halep, una din declaratiile anului. Ce a spus despre Simona

O declaratie data de pshiologul Simonei Halep, Alexis Castorri, e considerata de siteul oficial al WTA printre cele mai tari opinii din 2018. Desi a lucrat cu multi sportivi, Castorri a fost impresionata de Simona.

Cum functioneaza Rabla pentru electrocasnice. Altex, unul dintre principalii parteneri

Ministerul Mediului anunta lansarea programului national Rabla pentru electrocasnice, concept ce presupune inlocuirea echipamentelor uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic. Usor de accesat, programul este unul binevenit pe piata.

Tocmai A MURIT! Era unul dintre cei mai IUBITI ROMANI! Vestea MORTII a cazut ca un TRASNET (FOTO)

Aurel Gherghel s-a stins din viata la varsta de 79 de ani. A fost unul dintre cei mai importanti organizatori de evenimente din anii 70-80 din Romania. De numele sau se leaga cariera celor mai importanti.

Unul dintre cei mai mari impresari ai anilor `80 a murit

Aurel Relu Gherghel, unul dintre cei mai importanti organizatori de evenimente din anii 70-80 din Romania a incetat din viata in cursul zilei de miercuri, la varsta de 79 de ani. De numele sau se leaga.

Toti inculpatii acuzati de evaziune fiscala scapa de urmarirea penala, daca doar unul dintre ei achita prejudiciul integral plus 20%

Camera Deputatilor a adoptat miercuri proiectul de lege initiat de deputatul PSD Catalin Radulescu prin care, daca unul dintre inculpatii acuzati pentru aceeasi evaziune fiscala achita prejudiciul integral, plus 20%, toti cei acuzati scapa de urmarirea.

Toti inculpatii acuzati de evaziune fiscala scapa de urmarirea penala, daca doar unul dintre ei achita prejudiciul integral plus 20% - proiectul, adoptat de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat miercuri proiectul de lege initiat de deputatul PSD Catalin Radulescu prin care, daca unul dintre inculpatii acuzati pentru aceeasi evaziune fiscala achita prejudiciul integral, plus 20%, toti cei acuzati scapa de urmarirea penala. De asemenea, daca se achita prejudiciul, plus 20%, in cursul procesului, acesta va primi doar amenda penala, iar daca se achita dupa o condamnare cu inchisoarea, aceasta se transforma in pedeapsa cu suspendare.

Veste buna dinspre Camera Deputatilor: Cand scolile sunt iNCHISE, unul dintre parinti ar putea fi LIBER de la serviciu!

O initiativa salutara! Deputatul ALDE Marian Cucsa a anuntat, luni, ca va initia un proiect de lege prin care unul dintre parinti sa aiba liber de la serviciu, cand scolile sunt inchise din cauza.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )