Libnet.ro
UNICEF

06:30

Donald Trump, laudat de un celebru scriitor francez: Este unul dintre cei mai buni presedinti americani pe care i-am vazut

B1 B1,
Donald Trump, laudat de un celebru scriitor francez: Este unul dintre cei mai buni presedinti americani pe care i-am vazut

Donald Trump este un presedinte bun. Sub acest titlu, scriitorul Michel Houellebecq, unul dintre cei mai apreciati autori francezi ai momentului, semneaza un articol de opinie in Harpers Magazine in care sustine. continuă pe B1

Donald Trump, DECIZIE MAJORA pe scena internationala: Presedintele american a ordonat RETRAGEREA RAPIDA a trupelor din Siria (Surse)

Donald Trump pare sa fi luat o decizie cu implicatii majore pe arena internationala. Potrivit unui oficial american din domeniul apararii, citat de CNN, liderul de la Casa Alba planuieste retragerea.

Fundatia lui Donald Trump va fi dizolvata sub supraveghere judiciara

Fundatia presedintelui american Donald Trump a acceptat marti sa fie dizolvata, in urma unui acord cu procurorul general al statului New York, care a sustinut ca actualul lider de la Casa Alba a folosit necorespunzator fundatia in campania prezidentiala din 2016, potrivit Reuters.

SUA: Fostul sef al FBI, James Comey, l ataca pe Donald Trump pe tema minciunilor acestuia

James Comey, fost director al FBI demis in 2017 de Donald Trump, a criticat luni minciunile presedintelui american si i-a indemnat pe congresmenii republicani sa ii reziste, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Cine sunt miliardarii care i-ar putea fi adversari lui Donald Trump la urmatoarele alegeri prezidentiale

La urmatoarele alegeri prezidentiale din 2020, actualul sef al Casei Albe, Donald Trump, ar putea sa aiba adversari chiar mai bogati decat el. Trei miliardari si-au anuntat intentia de a intra in cursa pentru Casa Alba in 2020: Tom Steyer, Michael Bloomberg si Howard Schultz.

Donald Trump ramane fara fundatie

Data in judecata pentru utilizarea in mod fraudulos a unor fonduri, fundatia Donald J. Trump a acceptat marti sa se dizolve. Anuntul a fost facut de procurorul general al statului New York, democrata Barbara Underwood.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2663 seconds )