Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ana Bogdan, eliminata de la Australian Open, dupa ce a reusit performanta carierei

Antena3 Antena3,
Ana Bogdan, eliminata de la Australian Open, dupa ce a reusit performanta carierei

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a fost invinsa de americanca Madison Keys, cap de serie numarul 17, cu 6-3, 6-4, sambata, la Melbourne, in runda a treia a turneului Australian Open, pr. continuă pe Antena3

ANA BOGDAN - PUTINTSEVA AUSTRALIAN OPEN EUROSPORT ONLINE STREAM

Ana Bogdan - Yulia Putintseva, meciul doi pe Terenul 8 - in jurul orei 3:30 ANA BOGDAN - PUTINTSEVA AUSTRALIAN OPEN EUROSPORT ONLINE STREAM. Ana.

Cand trebuie sa joace Simona Halep cu Eugenie Bouchard. Programul zilei de joi, in care evolueaza si Sorana Cirstea si Ana Bogdan, in turul II la Australian Open

Dupa ce azi Irina Begu a fost eliminata din competitie, Romania a ramas cu trei jucatoare la Grand Slamul de la Melbourne.

Nu plange, Ana! Bogdan, eliminata de Madison Keys, in turul al treilea al Australian Open

Ana Bogdan, locul 107 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-3, 6-4, de americanca Madison Keys, locul 20 WTA si cap de serie numarul 17, in turul al treilea al Australian Open.

VIDEO Ana Bogdan, eliminata de americanca Madison Keys din turneul de tenis de la Melbourne

Ana Bogdan a fost invinsa de americanca Madison Keys, cap de serie numarul 17, cu 6-3, 6-4, sambata,.

FOTO Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open dupa un meci infernal! A salvat trei mingi de meci si a castigat cu 15-13 in setul decisiv!

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open dupa un meci dramatic cu Lauren Davis, din Statele Unite, scor 76 WTA.

FOTO Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open dupa un meci infernal. A salvat trei mingi de meci si a castigat cu 15-13 in setul decisiv

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open dupa un meci dramatic cu Lauren Davis, din Statele Unite, scor 76 WTA.

VIDEO Emotionant! Ana Bogdan a plans in hohote dupa cel mai bun rezultat din cariera. Va juca in turul III la Australian Open, dupa o revenire senzationala

Ana Bogdan face un turneu de Grand Slam remarcabil si a reusit sa treaca in turul III la Australian Open, dupa un joc dramatic.

VIDEO Cum a invins-o Ana Bogdan pe Yulia Putintseva - Revenire impresionanta de la 1-6, 0-2

Ana Bogdan 104 WTA) a reusit o calificare entuziasmanta in turul al treilea de la Australian Open, dupa ce a revenit spectaculos de la 1-6, 0-2 in partida cu Yulia Putintseva Kazahstan, 54 WTA). Jucatoarea noastra s-a impus cu 1-6, 6-2, 6-3, dupa doua ore si opt minute de joc, izbucnind in lacrimi la finalul meciului.

Ana Bogdan, in turul al treilea la Australian Open. E cea mai importanta performanta din cariera

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a reusit cea mai mare performanta a carierei, calificarea in turul al treilea al unui turneu de Mare Slem, joi, la Australian Open, dupa ce a invins-o pe.

Irina Begu, invinsa in turul al doilea la Australian Open

Irina Begu a fost eliminata in turul al doilea la Australian Open, dupa ce croata Petra Matric a invins-o miercuri cu 6-4, 7-6 3). Begu 27 ani, 40 WTA), care trecuse in primul tur de o adve.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )