Libnet.ro
UNICEF

19:15

Irina Begu, invinsa in turul al doilea la Australian Open

Antena3 Antena3,
Irina Begu, invinsa in turul al doilea la Australian Open

Irina Begu a fost eliminata in turul al doilea la Australian Open, dupa ce croata Petra Matric a invins-o miercuri cu 6-4, 7-6 3). Begu 27 ani, 40 WTA), care trecuse in primul tur de o adve. continuă pe Antena3

Australian Open. Irina Begu, invinsa in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de croata Petra Martic cu 6-4, 7-6 3), miercuri, la Melbourne, intr-un meci din runda a doua a turneului Australian Open, al doilea de Mare Slem al anului, scrie Agerpres.

VIDEO Australian Open. Irina Begu, invinsa in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de croata Petra Martic cu 6-4, 7-6 3), miercuri, la Melbourne, intr-un meci din runda a doua a turneului Australian Open, al doilea de Mare Slem al anului, scrie Agerpres.

Australian Open. Irina Begu, calificata in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat, luni dimineata, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, luni, pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 31, cu 3-6, 6-4, 8-6.

Irina Begu a fost eliminata de Petra Martic in turul secund de la Australian Open

Jucatoarea romanca a fost eliminata in minimul de seturi de jucatoarea din Croatia, Petra Martic locul 81 WTA), scor 6-4, 7-6 3), in turul secund de la Australian Open, in urma unui joc modest.

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Irina Begu pare ca si-a inceput anul 2018 in forta si are toate motivele sa fie mandra. Tenismena romanca s-a calificat in turul al doilea al turneului Australian Open dupa ce s-a.

Begu se opreste in turul doi la Australian Open

Irina Begu n-a mai reusit meciul bun din prima runda, cand a eliminat-o pe Ekaterina Makarova dupa o revenire fabuloasa, si a cedat in fata croatei Petra Martic.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Sorana Cirstea a reusit sa se califice marti in turul al doilea al turneului Australian Open de la Melbourne. Jucatoarea romanca de tenis a invins-o pe Zarina Dias cu 5-7, 6-4,.

Simona Halep, calificare cu emotii in turul al doilea la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat cu ceva emotii in runda a doua a turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a trecut de australianca Destanee.

VIDEO Copil minune: Ce a facut mama pustoaicei de 15 de ani, dupa ce fiica ei a ajuns in turul III de la Australian Open

Marta Kostyuk 521 WTA) a scris istorie, la Melbourne, devenind cea mai tanara jucatoare din ultimii 20 de ani calificata in turul III al unui turneu de Grand Slam.

Australian Open: Monica Niculescu si Irina Begu, in turul al doilea la Melbourne

Monica Niculescu si Irina-Camelia Begu, favoritele numarul 10, au invins, miercuri, cu scorul de 6-7 6), 6-3, 6-2, perechea Mirjana Lucici-Baroni/Andrea Petkovic Croatia/Germania), calificanu-se in turul al doilea al Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )