Libnet.ro
UNICEF

12:45

Esec urias! Simona Halep a abandonat in primul tur la Beijing

Antena3 Antena3,
Esec urias! Simona Halep a abandonat in primul tur la Beijing

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a abandonat, duminica, in prima runda a turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 8. 274 dolari, dupa ce Ons Jabeur Tunisia) a. continuă pe Antena3

DEZASTRU pentru SIMONA HALEP! A abandonat meciul, dupa accidentarea CUMPLITA! Ce se intampla in clasamanetul WTA!

Simona Halep, locul 1 mondial, a abandonat in meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva romana retragandu-se dupa primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat dupa primul se.

Simona Halep contra unei jucatoare din calificari in primul tur de la Beijing

Lidera mondiala Simona Halep isi continua parcursul de toamna pe pamant asiatic cu turneul de la Beijing, ultimul din seria WTA Premier Mandatory.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur de la Beijing. Svitolina si Kvitova au fost deja eliminate

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni pe tunisiana Ons Jabeur, locul 113 WTA, jucatoare venita din calificari, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

SIMONA HALEP-ONS JABEUR ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Romanca este favorita la turneul China Open

Simona Halep, lider WTA si principala favorita la China Open Beijing), o va infrunta, duminica, in primul tur pe Ons Jabeur din Tunisia, clasata pe.

WTA Beijing: Simona Halep vs Ons Jabeur 1-6 / Simona a abandonat dupa ce a pierdut primul set acuznd probleme medicale

Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului de la Beijing de categorie Premier Mandatory), dupa ce a pierdut primul set impotriva jucatoarei tunisience Ons Jabeur. Ocupanta locului 113 s-a impus in primul set cu scorul de 1-6, dupa ce Simona a mers la vestiare pentru ingrijiri medicale la scorul de 1-4. Jabeur a reusit sa impuna ritmul prin lovituri puternice, iar Simona, care a acuzat probleme la spate si la coapsa stanga si in timpul meciului de la Wuhan, jucat impotriva Cibulkovei, a avut momente in care nici nu a mai alergat dupa minge.

WTA Beijing: Simona Halep o va ntlni pe Ons Jabeur n primul tur

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni pe tunisiana Ons Jabeur, locul 113 WTA, jucatoare venita din calificari, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Beijing

Jucatoarea Simona Halep nu va avea deloc o misiune usoara in primul tur la Openul Chinei de la Beijing.

WTA Beijing: Daria Kasatkina a abandonat n meciul din primul tur (Rezultatele zilei)

Daria Kasatkina, locul 13 WTA, s-a retras din meciul jucat impotriva Laurei Siegemund, la scorul de 6-3, 4-2 pentru Siegemund si a parasit turneul de la Beijing de categorie Premier Mandatory) inca din primul tur. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Simona Halep e la pamant: a abandonat partida cu Ons Jabeur de la Beijing

Acuzand in continuare probleme la spate, Simona Halep a decis sa opreasca dupa un set confruntarea cu Ons Jabeur, din Tunisia.

Simona Halep abandoneaza la Openul Chinei dupa un singur set disputat!

Simona Halep a abandonat, duminica, intalnirea cu Ons Jabeur din Tunisia, locul 113 mondial, dupa primul set in care a obtinut un singur game. Halep continua astfel seria inceputa la Wuhan, dupa ce pierdea in primul tur la Dominika Cibulkova.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )