Libnet.ro
UNICEF

08:15

Australian Open: Naomi Osaka, n semifinale - Simona Halep a cobort pe locul 3 n clasamentul WTA

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Naomi Osaka, n semifinale - Simona Halep a cobort pe locul 3 n clasamentul WTA

Naomi Osaka favorita numarul 4) s-a calificat miercuri in semifinalele de la Australian Open, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-4, 6-1, de Elina Svitolina cap de serie numarul sase). in urma acestui rezultat, Simona Halep a fost depasita in ierarhia WTA si de nipona, ajungand pe locul trei in ierarhia mondiala. continuă pe Hotnews

Ora meciului dintre Simona Halep si Serena Williams

Cel mai asteptat meci al turneului feminin de la Australian Open le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams.

Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel de vis cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel al generatiilor cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer.

DigiSport: nca o surpriza la Australian Open! Cum si poate pastra Simona Halep numarul unu mondial, dupa eliminarea lui Stephens

Sloane Stephens, una dintre jucatoarele care o puteau detrona pe Simona Halep in fruntea clasamentului WTA, a fost eliminata in optimile de finala de la Australian Open. Astfel, se pot face noi calcule pentru ca romanca de 27 de ani sa ramana numarul unu mondial si dupa primul Grand Slam al anului.

Australian Open: Novak Djokovic, n semifinale - Kei Nishikori a abandonat n setul al doilea

41 de minute a rezistat pe teren Kei Nishikori, niponul resimtind din plin efortul depus in meciul de cinci seturi din turul anterior cu Pablo Carreno Busta. Novak Djokovic a defilat pe teren pana la scorul de 6-1, 4-1, moment in care asiaticul a abandonat. Nole a obtinut biletul pentru semifinale fara sa aiba parte de un meci complet, iar pentru prezenta in marea finala se va duela cu Lucas Pouille. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, n semifinale - Kei Nishikori a abandonat n setul al doilea

41 de minute a rezistat pe teren Kei Nishikori, niponul resimtind din plin efortul depus in meciul de cinci seturi din turul anterior cu Pablo Carreno Busta. Novak Djokovic a defilat pe teren pana la scorul de 6-1, 4-1, moment in care asiaticul a abandonat. Nole a obtinut biletul pentru semifinale fara sa aiba parte de un meci complet, iar pentru prezenta in marea finala se va duela cu Lucas Pouille.

Halep a ajuns pe locul 3 WTA, dupa ce Naomi Osaka s-a calificat in finala Australian Open

Japoneza Naomi Osaka, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-1, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, calificandu-se in semifinalele.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de luni de la Australian Open

Ziua de luni a adus in scena la Melbourne duelul dintre Simona Halep si Serena Williams. Parcursul liderului mondial la editia din acest an de la Australian Open s-a oprit in optimi, dupa ce a cedat in fata americancei, scor 1-6, 6-4, 4-6. in sferturile de finala au mai ajuns nume importante precum Novak Djokovic, Naomi Osaka, Kei Nishikori, Elina Svitolina sau Karolina Pliskova. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de luni de la AO.

Ultimele calcule - Cum mai poate ramne Simona Halep lider mondial - Sanse mici sa-si pastreze locul

Simona Halep nu si-a putut apara in totalitate cele 1300 de puncte pe care le-a primit pentru finala disputata in 2018 la Australian Open, jucatoarea noastra fiind in pericol evident de a pierde prima pozitie mondiala. Astfel, printre alte calcule, Naomi Osaka si Petra Kvitova sunt la o singura victorie distanta de a o depasi pe Simona.

Adevarul Live. Ce sanse are Simona Halep sa revina pe prima pozitie in clasamentul mondial de tenis WTA

Petra Kvitova si Naomi Osaka au depasit-o deja pe Simona Halep in clasamentul mondial virtual si, in cel mai rau caz, romanca poate cadea pana pe 4, dupa Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )