Libnet.ro
UNICEF

17:16

VIDEO Lucas Pouille, lovitura zilei la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Lucas Pouille, lovitura zilei la Australian Open

Lucas Pouille a fost autorul celei mai frumoase lovituri reusite miercuri la Australian Open. in tie-break-ul primului set al meciului cu Milos Raonic, francezul a strans ropote de aplauze dupa un forehand de exceptie in lung de linie. Pouille s-a impus in patru seturi in fata canadianului, scor 7-64), 6-3, 6-72), 6-4, calificandu-se pentru prima data in semifinalele unui turneu de Grand Slam. continuă pe Hotnews

VIDEO Rafael Nadal, lovitura zilei la Australian Open

Cea mai frumoasa lovitura a zilei de marti de la Australian Open a fost reusita de Rafael Nadal. in setul al doilea al partidei cu Frances Tiafoe 39 ATP), ibericul si-a surprins adversarul cu al sau forehand incredibil. Nadal l-a invins in trei seturi pe Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2, calificandu-se pentru a sasea oara in semifinale la Melbourne.

VIDEO Kei Nishikori, lovitura zilei la Australian Open

Kei Nishikori 9 ATP) a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei de luni de la Australian Open, dupa un schimb impresionant de mingi cu Pablo Carreno-Busta 23 ATP). Partida contand pentru calificarea in sferturile de finala ale competitiei de la Melbourne se afla in acest moment in setul decisiv.

VIDEO Roger Federer, lovitura zilei la Australian Open

Roger Federer 3 ATP) a oferit cea mai frumoasa lovitura a zilei de duminica de la Australian Open, in partida pierduta in fata lui Stefanos Tsitsipas. in tie-break-ul setului al patrulea, la 2-1 pentru grec, Fedex si-a adjudecat un schimb de mingi intens gratie unei lovituri superbe de forehand la care Tsitsipas nu a mai putut interveni.

Mihaela Buzarnescu, dupa participarea la Australian Open: A fost un nceput bun pentru mine, am revenit la nivelul de dinainte de accidentare

Mihaela Buzarnescu a declarat, la revenirea in tara dupa participarea la Australian Open, ca se simte foarte bine din punct de vedere fizic si ca este multumita de forma aratata la Melbourne. Nivelul la care eram inainte de accidentare a revenit, a spus Buzarnescu, invinsa de Venus Williams in primul tur la Grand Slam-ul din Australia.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de luni de la Australian Open

Marti s-au stabilit primele dueluri din semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Danielle Collins se va confrunta pentru un loc in marea finala cu Petra Kvitova, care a eliminat-o din competitie pe australianca Ashleigh Barty, favorita publicului. La masculin, Stefanos Tsitsipas a trecut de Roberto Bautista Agut si il va intalni in penultimul act pe Rafael Nadal.

VIDEO Criza de nervi la Australian Open! Ce a facut castigatorul Turneului Campionilor de suparare ca a pierdut

Alexander Zverev, ultimul castigator al Turneului Campionilor, a fost eliminat in optimile de finala la Australian Open.

VIDEO Grecul Tsitsipas scrie istorie la Australian Open! O noua victorie memorabila pentru pustiul de 20 de ani

Stefanos Tsitsipas este surpriza momentului in tenisul masculin mondial si dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer a bifat un nou meci memorabil la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Lucas Pouille, calificat n prima semifinala de Grand Slam a carierei - Victorie n patru seturi cu Milos Raonic

Lucas Pouille 38 ATP) continua parcursul de vis de la Australian Open, reusind sa se califice pentru prima data in cariera in semifinalele unui turneu de Grand Slam. Francezul a trecut de canadianul Milos Raonic 17 ATP), dupa o victorie in patru seturi, scor 7-64), 6-3, 6-72), 6-4. Pentru un loc in marea finala de la Melbourne, Pouille se va duela cu invingatorul dintre Novak Djokovic si Kei Nishikori.

Australian Open: Lucas Pouille, calificat n prima semifinala de Grand Slam a carierei - Victorie n patru seturi cu Milos Raonic

Lucas Pouille 38 ATP) continua parcursul de vis de la Australian Open, reusind sa se califice pentru prima data in cariera in semifinalele unui turneu de Grand Slam. Francezul a trecut de canadianul Milos Raonic 17 ATP), dupa o victorie in patru seturi, scor 7-64), 6-3, 6-72), 6-4. Pentru un loc in marea finala de la Melbourne, Pouille se va duela cu invingatorul dintre Novak Djokovic si Kei Nishikori.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Ziua de miercuri a adus ultimele confruntari din faza sferturilor de finala de la Australian Open. Karolina Pliskova a obtinut biletele pentru accesul in penultimul act al competitiei de la Mlebourne dupa un meci de poveste cu Serena Williams. Pentru cehoaica urmeaza duelul cu Naomi Osaka, invingatoare in fata Elinei Svitolina. La masculin, Kei Nishikori a fost nevoit sa abandoneze in partida cu Novak Djokovic, care se va intalni in careul de asi cu Lucas Pouille.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2954 seconds )