Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Criza de nervi la Australian Open! Ce a facut castigatorul Turneului Campionilor de suparare ca a pierdut

Adevărul Adevărul,
VIDEO Criza de nervi la Australian Open! Ce a facut castigatorul Turneului Campionilor de suparare ca a pierdut

Alexander Zverev, ultimul castigator al Turneului Campionilor, a fost eliminat in optimile de finala la Australian Open. continuă pe Adevărul

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, n optimi dupa o victorie n patru seturi cu Denis Shapovalov

Novak Djokovic 1 ATP) a obtinut calificarea in optimile turneului Australian Open, dupa o victorie in patru seturi cu Denis Shapovalov 27 ATP). Condus cu 2-0 la seturi si 4-1, Shapovalov a avut o revenire spectaculoasa, a castigat actul al treilea si parea capabil sa intoarca soarta partidei. Novak a facut insa o adevarata demonstratie de tenis in setul al patrulea si nu i-a mai lasat nicio sansa tanarului canadian. A fost 6-3, 6-4, 4-6, 6-0 pentru liderul mondial.

SOC la Australian Open! Roger Federer, ELIMINAT de un grec de 20 de ani, dupa un meci DRAMATIC (FOTO, VIDEO)

Meci nebun la Australian Open. Jucatorul grec Stefanos Tsitsipas, 20 de ani, locul 15 ATP, a produs un adevarat soc, duminica, eliminandu-l pe legendarul Roger Federer, 37 de ani, locul 3 ATP, castigatorul.

VIDEO Australian Open: Roger Federer (campionul en-titre), eliminat n optimi - Stefanos Tsitsipas s-a impus n patru seturi dupa un meci de trei ore si 45 de minute

Roger Federer 3 ATP) si Stefanos Tsitsipas 15 ATP) au oferit poate cel mai frumos meci de pana acum la actuala editie a turneului Australian Open. Grecul in varsta de 20 de ani a reusit marea surpriza si l-a eliminat din competitie pe detinatorul trofeului de la Melbourne, dupa o victorie in patru seturi, scor 6-7 13), 7-6 3), 7-5, 7-6 5). Partida epica de pe Rod Laver Arena s-a incheiat dupa trei ore si 45 de minute de joc.

Serena Williams calca totul in picioare la Australian Open! O noua victorie categorica, care de la inceputul turneului a pierdut doar noua game-uri

Serena Williams este in mare forma la Australian Open, acolo unde efectiv si-a demolat adversarele pana in acest moment.

Australian Open: Filip Jianu, calificat n sferturile probei de dublu a juniorilor

Tanarul tenisman roman Filip Jianu 17 ani) si spaniolul Nicolas Alvarez Varona s-au calificat, marti, la Melbourne, in sferturile de finala ale probei de dublu a juniorilor din cadrul turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

Australian Open: Cifrele Serenei Williams pna n optimi - Puternica pe primul serviciu si la retur - Simona Halep, mai multe lovituri cstigatoare dect americanca

De la inceputul turneului de la Melbourne, Serena Williams a pierdut doar noua game-uri, fiind una dintre cele mai in forma jucatoare de la Melbourne. Americanca a impresionat la procentajele de pe primul serviciu, a fost inspirata si agresiva la retur si dominatoare de pe baseline. De cealalta parte, Simona o poate surprinde pe americanca cu ajutorul deplasarii, interesant de stiut fiind faptul ca liderul mondial a reusit pana acum mai multe lovituri castigatoare decat Serena. Confruntarea din optimile de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 10:00).

Australian Open: Irina Bara si Monica Niculescu, eliminate n optimile probei de dublu

Perechea romana Irina Maria Bara/Monica Niculescu a fost invinsa de cuplul Raquel Atawo SUA)/Katarina Srebotnik Slovenia/N. 9) cu 6-2, 3-6, 6-3, duminica, la Melbourne, in optimile de finala ale probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open.

Serena Williams calca totul in picioare la Australian Open! O noua victorie categorica la turneul in care a pierdut doar noua game-uri

Serena Williams este in mare forma la Australian Open, acolo unde efectiv si-a demolat adversarele pana in acest moment.

SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS LIVE la AUSTRALIAN OPEN. Test dificil pentru romanca

SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS LIVE la AUSTRALIAN OPEN. Turul trei al turneului de la Melbourne propune o confruntare de cinci stele: Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) si Venus Williamas 38 de ani, 36 WTA) vor fi.

Se prabuseste in top! Unde va ajunge Caroline Wozniacki dupa eliminarea de la Australian Open

Caroline Wozniacki, detinatoarea trofeului de la Australian Open, a parasit competitia in turul al treile al turneului de la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )