Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Rafael Nadal, lovitura zilei la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rafael Nadal, lovitura zilei la Australian Open

Cea mai frumoasa lovitura a zilei de marti de la Australian Open a fost reusita de Rafael Nadal. in setul al doilea al partidei cu Frances Tiafoe 39 ATP), ibericul si-a surprins adversarul cu al sau forehand incredibil. Nadal l-a invins in trei seturi pe Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2, calificandu-se pentru a sasea oara in semifinale la Melbourne. continuă pe Hotnews

VIDEO Kei Nishikori, lovitura zilei la Australian Open

Kei Nishikori 9 ATP) a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei de luni de la Australian Open, dupa un schimb impresionant de mingi cu Pablo Carreno-Busta 23 ATP). Partida contand pentru calificarea in sferturile de finala ale competitiei de la Melbourne se afla in acest moment in setul decisiv.

VIDEO Roger Federer, lovitura zilei la Australian Open

Roger Federer 3 ATP) a oferit cea mai frumoasa lovitura a zilei de duminica de la Australian Open, in partida pierduta in fata lui Stefanos Tsitsipas. in tie-break-ul setului al patrulea, la 2-1 pentru grec, Fedex si-a adjudecat un schimb de mingi intens gratie unei lovituri superbe de forehand la care Tsitsipas nu a mai putut interveni.

VIDEO Alexei Popyrin (149 ATP) a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei la Australian Open

Parcursul lui Alexei Popyrin 149 ATP, beneficiar al unui wild card) la Australian Open s-a oprit in turul al treilea, fiind invins dupa o partida extrem de spectaculoasa de francezul Lucas Pouille 31 ATP), scor 7-6 7/3), 6-3, 6-7 10/12), 4-6, 6-3. Jucatorul de 19 ani a aratat un tenis de calitate, reusind in setul al patrulea o lovitura de exceptie care a smuls ropote de aplauze.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de luni de la Australian Open

Marti s-au stabilit primele dueluri din semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Danielle Collins se va confrunta pentru un loc in marea finala cu Petra Kvitova, care a eliminat-o din competitie pe australianca Ashleigh Barty, favorita publicului. La masculin, Stefanos Tsitsipas a trecut de Roberto Bautista Agut si il va intalni in penultimul act pe Rafael Nadal.

VIDEO Criza de nervi la Australian Open! Ce a facut castigatorul Turneului Campionilor de suparare ca a pierdut

Alexander Zverev, ultimul castigator al Turneului Campionilor, a fost eliminat in optimile de finala la Australian Open.

VIDEO Grecul Tsitsipas scrie istorie la Australian Open! O noua victorie memorabila pentru pustiul de 20 de ani

Stefanos Tsitsipas este surpriza momentului in tenisul masculin mondial si dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer a bifat un nou meci memorabil la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, nca o victorie fara set cedat - Ibericul s-a calificat n sferturi

Rafael Nadal 2 ATP) a obtinut fara prea mari emotii calificarea in sferturile de la Australian Open, dupa inca o victorie in trei seturi. Tomas Berdych 57 ATP) a reusit sa ii puna probleme fostului lider mondial doar in setul al treilea, adjudecat la tie-break de iberic. A fost 6-0, 6-1, 7-6 4) pentru Rafael Nadal, care l-a invins pentru a 20-a oara in cariera pe jucatorul ceh.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, nca o victorie fara set cedat - Ibericul s-a calificat n sferturi; Grigor Dimitrov, eliminat de Frances Tiafoe

Rafael Nadal 2 ATP) a obtinut fara prea mari emotii calificarea in sferturile de la Australian Open, dupa inca o victorie in trei seturi. Tomas Berdych 57 ATP) a reusit sa ii puna probleme fostului lider mondial doar in setul al treilea, adjudecat la tie-break de iberic. A fost 6-0, 6-1, 7-6 4) pentru Rafael Nadal, care l-a invins pentru a 20-a oara in cariera pe jucatorul ceh.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel al generatiilor cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de duminica de la Australian Open

Saptamana s-a incheiat la Australian Open cu o zi plina de surprize si rezultate neasteptate. Roger Federer castigator in ultimii doi ani la Melbourne), Marin Cilic finalist la editia din 2018), Angelique Kerber, Sloane Stephens sau Maria Sharapova si-au luat la revedere de la primul Grand Slam al anului inca din faza optimilor. Au ajuns in sferturi jucatori precum Rafael Nadal, Ashleigh Barty, Stefanos Tsitsipas, Roberto Bautista Agut sau Petra Kvitova. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )