Libnet.ro
UNICEF

06:15

Surpriza uriasa in Africa: nationala cu cele mai mari vedete a ratat calificarea la Mondiale. Cine merge in Rusia

Adevărul Adevărul,
Surpriza uriasa in Africa: nationala cu cele mai mari vedete a ratat calificarea la Mondiale. Cine merge in Rusia

Dupa ce Senegal a devenit, vineri seara, a 24-a echipa ajunsa la turneul final, sambata, alte doua formatii au obtinut si ele calificarea la CM 2018. continuă pe Adevărul

Cele mai mari restante la bugetele de asigurari sociale, realizate de firmele de stat

Firmele de stat realizeaza cele mai mari restante la bugetele de asigurari sociale, asa cum rezulta din datele oficiale publicate de Agentia Nationala de Adminsitrare Fiscala ANAF).

ANAF a publicat lista marilor datornici la bugetul de stat: 500 firme au restante de 13,4 miliarde de lei. Companiile de stat au cele mai mari datorii

La putin timp dupa ce premierul Tudose a spus ca va cere deschiderea unor dosare penale pentru firmele care nu-si platesc datoriile catre stat, ANAF a publicat lista primilor 500 mari datornici. Cele mai mari datorii le au companiile de stat care au cumulat in timp restante de sute de milioane de lei, ba chiar si miliarde.

Donald Trump trimite cele mai mari portavioane ale marinei spre Coreea de Nord

Donald Trump a trimis trei dintre cele mai mari portavioane ale Marinei americane, in vestul Oceanului Pacific, pentru prima data in ultimii zece ani. Navele vor participa la exercitii militare in .

Cele mai mari scumpiri din octombrie: energie electrica, combustibili, unt, oua, fructe si legume

Potrivit Institutului National de Statistica, majorari importante de pret s-au inregistrat luna trecuta la combustibili si energie electrica, unde tariful a crescut cu peste 3 pana la aproape 7 procente, dar si la unt, oua, fructe si legume, unde scumpirea a fost de peste 4%.

VIDEO Comentatorul marocan a innebunit: reactie fabuloasa dupa golul care a trimis nationala la Mondiale

La Abidjan, s-a jucat un meci cu calificarea pe masa intre Coasta de Fildes si Maroc. Iar rezultatul a eliminat echipa africana cu cele mai mari vedete.

Economia se sufoca sub o avalansa de scumpiri. Cartofii, ouale si fructele au inregistrat cele mai mari cresteri de preturi

In Romania, preturile cresc intr-o luna cat intr-un an. De la mancare si carburanti, pana la rate si facturi, totul este mai scump fata de luna trecuta. Din.

Cele mai scumpe case in care locuiesc marile vedete

Marile vedete de la Hollywood locuiesc in case extrem de scumpe, ce valoreaza zeci de milioane de dolari. Iata cum arata proprietatile din Los Angeles si New York.

ANAF a publicat lista cu cei mai mari 500 de restantieri la plata asigurarilor sociale! Din primii 10, 9 sunt companii de stat!

Companiile de stat, cei mai mari datornici la bugetul asigurarilor sociale se stat. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a publicat lista cu primii 500 de debitori, persoane juridice, cu obligatii fiscale restante la bugetele de asigurari.

Guvernul Tudose vrea dosare penale pentru firmele care nu platesc asigurarile sociale. Cei mai mari restantieri la bugetul asigurarilor sociale sunt firmele de stat

Topul celor mai mari restante la bugetele de asigurari sociale e dominat de firme de stat cu datorii istorice uriase, potrivit cifrelor oficiale ale ANAF, consultate de HotNews. ro. Aceste companii, detinute de guvern, ministere sau institutii locale, au datorii istorice de miliarde de lei, acumulate in timp. Compania Nationala a Huilei are datorii de 3,7 miliarde de lei, aproape un miliard are Societatea pentru inchiderea minelor, CFR RA are 600 milioane de lei. Reamintim ca ministrii Guvernului Tudose au anuntat ca vor schimba legea, astfel incat neplata asigurarilor sociale sa fie infractiune pedepsita cu inchisoarea.

Business report: Patronat: Romania nu are o strategie de turism, nu stie unde se indreapta; De ce agenda celei mai mari industrii din Romania este diferita de cea a Guvernului; Americanii incep sa atace suprematia gazelor rusesti in regiune

Inflatia: combinatia exploziva data de carburanti, electricitate si produsele volatile. Potrivit datelor comunicate de. La 1 ianuarie, plafoanele minime si maxime ale indemnizatiei de cresterea copilului vor fi de cel putin doua ori mai mari decat in 2009. La 1 ianuarie 2018, indemnizatia minima de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )