Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai mari scumpiri din octombrie: energie electrica, combustibili, unt, oua, fructe si legume

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari scumpiri din octombrie: energie electrica, combustibili, unt, oua, fructe si legume

Potrivit Institutului National de Statistica, majorari importante de pret s-au inregistrat luna trecuta la combustibili si energie electrica, unde tariful a crescut cu peste 3 pana la aproape 7 procente, dar si la unt, oua, fructe si legume, unde scumpirea a fost de peste 4%. continuă pe Adevărul

Donald Trump trimite cele mai mari portavioane ale marinei spre Coreea de Nord

Donald Trump a trimis trei dintre cele mai mari portavioane ale Marinei americane, in vestul Oceanului Pacific, pentru prima data in ultimii zece ani. Navele vor participa la exercitii militare in .

Firma romaneasca ce a dezvoltat un soft de personalizare a mesajului publicitar: Cele mai mari greseli in campaniile de promovare

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac agentiile si companiile in campaniile de promovare este sa nu tina cont de preferintele utilizatorilor. Doar ca si atunci cand detii date despre aceste preferinte pot aparea probleme ce duc la cheltuieli uriasi si inutile, intr-o campanie, sustine Adrian Enache, fondatorul unei agentii de digital ce si-a dezvoltat propriul soft de analiza de date si personalizare a mesajelor publicitare.

Banca Transilvania vrea sa cumpere alaturi de BERD a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, Victoriabank

Banca Transilvania a anuntat ca vrea sa investeasca in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, in urma unui parteneriat strategic cu BERD prin care vrea sa aplice modelul care s-a dovedit castigator in Romania. Initial, BT ar.

Cei mai mari angajatori din Romania. Din ce domenii provin

In primele noua luni ale anului, angajatorii din Romania au cautat sa angajeze peste 420. 000 de persoane, potrivit eJobs Group. Cei mai mari angajatori, in functie de numarul de anunturi de recrutare publicate pe platforma eJobs. ro, au fost companiile.

Top 10 masini cu cele mai tari frane din lume

Publicatia germana Auto Motor und Sport a testat anul acesta cateva modele de masini pentru a afla cat de repede franeaza de la 100 de km/h la 0 km/h. Timpul si distanta de franare a celor mai rapide masini din lume sunt de doua ori mai mici decat a.

Cele mai frumoase cascade din Romania. Test de cultura generala despre caderile spectaculoase de apa din Muntii Carpati

Cascadele sunt printre cele mai frumoase minuni din muntii Romaniei. Caderile naturale de apa sunt printre cele mai interesante atractii pentru turistii care frecventeaza traseele din Carpati.

Cele mai ciudate razboaie din istorie: unele au durat sute de ani, iar altele au izbucnit din motive care starnesc rasul

Cel mai lung razboi din istoria omenirii a durat nu mai putin de 335 de ani, iar partile beligerante au si uitat, la un moment dat, ca sunt in conflict. Longeviv a fost si razboiul de 98 de ani in care nu s-a comis niciun act de agresiune.

Economia se sufoca sub o avalansa de scumpiri. Cartofii, ouale si fructele au inregistrat cele mai mari cresteri de preturi

In Romania, preturile cresc intr-o luna cat intr-un an. De la mancare si carburanti, pana la rate si facturi, totul este mai scump fata de luna trecuta. Din.

Rectorii celor mai mari universitati din tara: Ne vedem nevoiti sa constatam ca realitatea nu coincide cu asteptarile si nevoile noastre de dezvoltare

Rectorii din Consortiul Universitaria au intocmit o rezolutie in care cer Ministerului Educatiei cresterea finantarii institutionale a invatamantului universitar. in acelasi document, acestia solicita si distribuirea a 1% din finantarea de baza a universitatilor pentur cercetare pe criterii competitive.

ANAF a publicat lista cu cei mai mari 500 de restantieri la plata asigurarilor sociale! Din primii 10, 9 sunt companii de stat!

Companiile de stat, cei mai mari datornici la bugetul asigurarilor sociale se stat. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a publicat lista cu primii 500 de debitori, persoane juridice, cu obligatii fiscale restante la bugetele de asigurari.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )