Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO Rafael Nadal, mesaj in limba romana de ziua de nastere a Simonei Halep

Adevărul Adevărul,
FOTO Rafael Nadal, mesaj in limba romana de ziua de nastere a Simonei Halep

Simona Halep a implinit 28 de ani, vineri, iar spaniolul Rafael Nadal nu a vrut sa rateze ocaziza de a-i transmite un mesaj de felicitare. continuă pe Adevărul

Surpriza uriasa pentru Simona Halep. Rafael Nadal i-a transmis un mesaj in limba romana

Simona Halep a implinit 28 de ani si a fost felicitata de foarte multe nume importante din lumea sportului. Darren Cahill a fost primul care i-a urat La multi ani, in limba engleza. Rafael Nadal a vrut sa faca ceva mai special, asa ca i-a scris in limba romana. Simona Halep a fost felicitata in .

Eroare grava in prospectul in limba romana a unui medicament vital

O eroare foarte grava, legata de modul de administrare a produsului, s-a strecurat in prospectul in limba romana al medicamentului Blincyto, folosit in tratarea leucemiei, informeaza Hotnews. Producatorul med.

Eroare grava in prospectul in limba romana al unui medicament folosit in tratarea copiilor bolnavi de leucemie

O eroare importanta, legata de modul de administrare al produsului, s-a strecurat in prospectul in limba romana al medicamentului Blincyto, folosit in tratarea leucemiei. Compania care produce medicamentul a revenit cu precizari, de comun acord cu Agentia Europeana pentru Medicamente si cu Agentia Nationala a Medicamentului. Greseala apare in legatura cu administrarea medicamentului la pacientii copii, nu si la adulti.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )