Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surpriza uriasa pentru Simona Halep. Rafael Nadal i-a transmis un mesaj in limba romana

Playtech Playtech,
Surpriza uriasa pentru Simona Halep. Rafael Nadal i-a transmis un mesaj in limba romana

Simona Halep a implinit 28 de ani si a fost felicitata de foarte multe nume importante din lumea sportului. Darren Cahill a fost primul care i-a urat La multi ani, in limba engleza. Rafael Nadal a vrut sa faca ceva mai special, asa ca i-a scris in limba romana. Simona Halep a fost felicitata in . continuă pe Playtech

Darren Cahill, mesaj pentru Simona Halep: Felicitari pentru un al 28-lea an minunat

Antrenorul australian Darren Cahill i-a transmis un mesaj de felicitare Simonei Halep, care implines.

Simona Halep a implinit 28 de ani! Mesajul special pe care l-a primit de la Darren Cahill

Simona Halep implineste astazi, 27 septembrie, 28 de ani! Fanii abia au asteptat sa-i ofere felicitarile si urarile lor de bine campioanei Romaniei. Primul care a venit cu un mesaj special pentru Simo a fost chiar Darren Cahill. Ce i-a dorit acesta? Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Campioana a implinit 28 de ani .

Detalii despre accidentarea suferita de Simona Halep la Wuhan

Noi probleme pentru Simona Halep la Wuhan, dupa ce in urma cu un an abandona tot din cauza unei accidentari.

FOTO Rafael Nadal, mesaj in limba romana de ziua de nastere a Simonei Halep

Simona Halep a implinit 28 de ani, vineri, iar spaniolul Rafael Nadal nu a vrut sa rateze ocaziza de a-i transmite un mesaj de felicitare.

Adevaratul motiv pentru care Simona Halep a renuntat la Wuhan Open. Nu doar motivele medicale au facut-o sa abandoneze

Simona Halep a abandonat in optimile de finala la Wuhan Open, la scorul de 4-5 in primul set al meciului cu Elena Rybakina. Numarul 6 mondial a acuzat dureri lombare, insa acesta nu este singurul motiv pentru care campioana de la Wimbledon a abandonat turneul din China. Simona se pregateste pentru Turneul Campioanelor si nu .

FOTO Simona Halep, ziua de nastere (28 de ani) si Marele Zid Chinezesc

Simona Halep a implinit vineri 28 de ani si a ales sa-si petreaca ziua de nastere la Marele Zid Chinezesc alaturi de intreaga echipa si de iubit Toni Iuruc). Fostul lider mondial a avut un mesaj si pentru Darren Cahill - fostul si viitorul antrenor cei doi vor lucra impreuna din 2020). Te asteptam si pe tine Darren!, a scris Simona pe contul sau de Instagram.

Simona Halep, chemata in instanta. Sportiva e implicata intr-un proces cu doi importanti oameni de afaceri

Simona Halep a fost chemata in instanta. Celebra sportiva este implicata intr-un proces cu doi oameni de afaceri importanti, sot si sotie. Simona Halep, chemata in instanta Problemele juridice nu au ocolit-o nici pe Simona Halep. Fostul lider mondial se afla intr-un plin scandal ajuns in fata instantei de judecata, din cauza unor milionari controversati, .

Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia si ce se va intampla la Beijing

Simona Halep a abandonat in optimile turneului de la Wuhan Open, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia? Ce se va intampla la Beijing? Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale Simona Halep 6WTA) Elena Rybakina 50 WTA), duelul din optimile de finala la Wuhan Open. Partida, programata miercuri, .

VIDEO WTA Wuhan: Simona Halep abandoneaza dupa 46 de minute (la 5-4 pentru Elena Rybakina) Probleme in zona lombara

46 de minute a stat Simona Halep pe teren in meciul contra Elenei Rybakina din optimile de la Wuhan, fostul lider mondial abandonand din cauza unor probleme lombare. La scorul de 5-4 in favoarea adversarei, Halep a fost nevoita sa se retraga nu mai putea servi corespunzator, nu putea impinge in piciorul stang). Ramane de vazut in ce masura problemele ii vor afecta participarea la Beijing 28 septembrie - 6 octombrie), turneu din categoria Premier Mandatory.

Simona Halep participa si la China Open, desi abia s-a retras accidentata de la Wuhan. Ce bonus financiar va primi pentru aceasta decizie (FOTO)

Simona Halep va participa si la turneul de la Beijing, desi s-a retras accidentata de la Wuhan. Astfel, tenismena noastra isi va asigura bonusul prevazut de WTA, care presupune ca sportivele care participa la to.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )