Libnet.ro
UNICEF

05:30

Se stie ora debutului Simonei Halep la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Se stie ora debutului Simonei Halep la Australian Open

Organizatorii primului turneu de Mare Slem al anului au anuntat programul meciurilor in primele doua zile de competitie. continuă pe Online Sport

Situatie grea in care se afla adversara Simonei Halep de la Australian Open. Ce se intampla cu estonianca Kaia Kanepi

Simona Halep ve debuta in primul tur al turneului de la Australian Open, intr-o confruntare cu estonianca Kaia Kanepi.

Site-ul WTA a analizat traseul Simonei Halep la Australian Open

Sub titlul Halep, Venus si Serena au aterizat pe partea grea a tabloului, site-ul Asociatiei de Tenis Feminin WTA) scrie ca liderul mondial va debuta impotriva unei adversare ce i-a pus mari probleme in 2018.

FOTO incaltari speciale pentru Simona Halep la Australian Open. Ce va purta liderul mondial la primul Grand Slam din 2019

Simona Halep va juca in noaptea de luni spre marti in primul tur al turneului de la Australian Open, urmand sa o intalneasca pe Kaia Kanepi din Estonia.

FOTO Cum arata echipamentul pe care il va purta Simona Halep la Australian Open

Simona Halep, liderul la zi din clasamentul WTA, va lua startul saptamana viitoare la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

S-a stabilit cand vor debuta cele sase romance in primul tur la Australian Open

Organizatorii turneului Australian Open au stabilit zilele in care se vor disputa meciurile din primul tur al competitiei, care va avea loc in perioada 14-27 ianuarie.

S-a stabilit cand vor debuta cele sase romance si Marius Copil in primul tur la Australian Open

Organizatorii turneului Australian Open au stabilit zilele in care se vor disputa meciurile din primul tur al competitiei, care va avea loc in perioada 14-27 ianuarie.

Simona Halep inainte de Australian Open: Sunt in urma cu totul, cu pregatirea si meciurile

Cu doar doua zile inaintea debutului la Australian Open, unde are de aparat punctele obtinute in 2018 pana in finala, Simona Halep recunoaste ca trebuie sa munceasca mai mult pentru a recupera perioada lunga de inactivitate.

Darren Cahill, despre adversara Simonei Halep din primul tur de la Australian Open: Va fi un meci extrem de complicat, Kanepi poate bate pe oricine ntr-o zi buna

Simona Halep va da peste Kaia Kanepi in primul tur de la Australian Open, jucatoarea din Estonia fiind chiar cea care a eliminat-o in runda inaugurala de la US Open-ul de anul trecut. Va fi un meci extrem de complicat, Kanepi poate bate pe oricine daca este intr-o zi buna, a fost de parere Darren Cahill, fostul antrenor al liderului mondial.

Darren Cahill a comentat tragerea la sorti de la Australian Open. Ce spune de meciul Simonei Halep cu Kaia Kanepi

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a analizat tragerea la sorti a primului Grand Slam al anului, pe contul ofical de twitter al turneului.

PREZENTARE Australian Open 2019: Hernia, lipsa meciurilor oficiale, despartirea de Darren Cahill - Simona Halep si marile semne de ntrebare, Roger Federer si viata fara de moarte

De la editia din 2018 de la Australian Open unde a disputat finala) multe lucruri s-au schimbat in cariera Simonei Halep - a castigat primul Grand Slam pe zgura fierbine de la Paris), a fost diagnosticata cu hernie de disc si a intrerupt colaborarea cu Darren Cahill. Cu meciuri oficiale in ultima jumatate de an) pe care le numeri pe degetele de la o mana, Halep abordeaza turneul de la Melbourne cu foarte multe necunoscute in termobag. La polul opus se afla Roger Federer: cu evolutii entuziasmante la Cupa Hopman, Expresul de Basel forteaza bariera de 100 de turnee castigate in incredibila-i cariera. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a turneului de la Australian Open.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )