Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO Cum arata echipamentul pe care il va purta Simona Halep la Australian Open

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata echipamentul pe care il va purta Simona Halep la Australian Open

Simona Halep, liderul la zi din clasamentul WTA, va lua startul saptamana viitoare la Australian Open, primul Grand Slam al anului. continuă pe Adevărul

BOMBA mondena A EXPLODAT: Da, e vorba de SMILEY si Simona HALEP! (FOTO)

Fanii lui Smiley sunt in delir, dupa ce artistul s-a fotografiat cu cea mai buna jucatoare de tenis a lumii, marea Simona Halep, relateaza libertatea. ro. Asadar, Smiley a postat o fotografie in care apare.

Simona Halep si-a aflat traseul de la AUSTRALIAN OPEN! Drumul spre glorie incepe cu un adversar de cosmar (FOTO)

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din lume, si-a aflat astazi primul adversar de la Australian Open, turneu care va debuta oficial pe 14 ianuarie, iar vestile nu sunt deloc bune. Potrivit gsp. ro,.

Simona Halep si-a aflat traseul de la AUSTRALIAN OPEN: Drumul spre glorie incepe cu un adversar de cosmar! Vezi cu cine vor da piept ceilalti romani din competitie (FOTO)

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din lume, si-a aflat astazi primul adversar de la Australian Open, turneu care va debuta oficial pe 14 ianuarie, iar vestile nu sunt deloc bune. Potrivit gsp. ro,.

VIDEO Simona Halep, revenire cu nfrngere n circuitul WTA (4-6, 4-6 cu Ashleigh Barty la Sydney) - Fara probleme cu spatele, dar cu o ntrziere n executii n unele momente

Simona Halep a fost in mare parte din meci cu un pas in urma adversarei, Ashleigh Barty fiind sportiva care a dictat ritmul in cele mai multe momente. Cu un joc variat defensiva de fier, agresivitate in momentele oportune si un slice care i-a dat mari batai de cap Simonei), australianca s-a impus in doua seturi, 6-4, 6-4, dupa o partida care a durat o ora si 27 de minute Sydney, turul doi). Halep nu a dat semne ca ar mai fi macinata de problemele cu hernia de disc, insa lipsa meciurilor oficiale s-a putut observa in reactiile intarziate pe care le-a avut liderul mondial in unele situatii.

Simona Halep rupe tacerea: Ce a spus despre relatia cu fostul antrenor Darren Cahill

Simona Halep se pregateste sa inceapa primul turneu pe 2019, dar o face fara antrenor. Motivul despartirii de Darren Cahill a fost un mister, pana acum. De cateva zile, Simona Halep se afla in Australia. in aceasta saptamana, va incepe sezonul 2019 cu turneul de la Sydney. Aflata in cel mai populat oras de pe [] .

Australian Open 2019: Simona Halep, desemnata cap de serie numarul unu - Lista completa a favoritilor de la Melbourne

Simona Halep, liderul clasamentului WTA, a fost desemnata principala favorita a Openului Australiei la tenis, primul turneu de Grand Slam al anului, la care Mihaela Buzarnescu va fi cap de serie numarul 25, conform listei comunicate joi de organizatori.

Simona Halep, desemnata principala favorita la Australian Open

Simona Halep, liderul clasamentului WTA, a fost desemnata principala favorita a Openului Australiei la tenis, primul turneu de Mare Slem al anului, la care Mihaela Buzarnescu va fi cap de serie numarul 25, conform.

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY. Anunt-soc inainte de primul meci al Simonei in 2019! Ce cote are romanca la casele de pariuri

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va juca primul sau meci din 2019 contra australiencei Ashleigh Barty, in optimile turneului WTA de la Sydney, dotat cu premii totale de 823. 000 de.

Simona Halep si-a aflat prima adversara din 2019. Are un bilant pozitiv in fata ei, dar va avea o misiune grea la Sydney

Simona Halep va intra direct in turul al doilea al turneului de la Sydney, ultimul dinainte de Australian Open, care va incepe saptamana viitoare.

inca o retragere de la Sydney! Simona Halep a mai scapat de o jucatoare din Top 10 WTA

Simona Halep se intoarce in circuitul feminin de tenis, urmand sa participe la turneul de la Sydney, care a inceput luni.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4095 seconds )