Libnet.ro
UNICEF

06:45

Prima reactie a adversarei Simonei Halep, dupa ce a pierdut finala de la Montreal

Antena3 Antena3,
Prima reactie a adversarei Simonei Halep, dupa ce a pierdut finala de la Montreal

Jucatoarea americana Sloane Stephens, locul 3 mondial, a declarat, duminica seara, ca desi este trista ca a pierdut finala de la Montreal, totusi acest lucru s-a intamplat in fata Simonei Halep, liderul. continuă pe Antena3

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a triumfat la turneul de la Montreal. Ce a nemultumit-o pe ea in timpul finalei

Simona Halep a castigat finala Rogers Cup, turneu care se desfasoara la Montreal, la capatul unui meci excelent contra americancei Sloane Stephens.

FOTO Imaginea care a facut inconjurul lumii! Ce s-a intamplat in vestiarul Simonei Halep dupa calificarea in finala turneului de la Montreal

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Montreal, dupa ce trecut entuziasmant si de Ashleigh Barty, din Australia, scor 6-4, 6-1.

VIDEO Discursul Simonei Halep dupa victoria de la Montreal. Mesaj pentru fanii anti-PSD si scuze pentru Cahill

Simona Halep, locul I WTA, a castigat al 18-lea turneu din cariera, al treilea in acest an, al doilea la Montreal, dupa ce s-a impus, duminica, in finala Rogers Cup, cu scorul de 7-6 6), 3-6, 6-4, in fata americancei Sloane Stephens, locul 3 WTA.

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala Rogers Cup: Cand sunt obosita, sunt relaxata si pot juca un tenis mai bun

Simona Halep a declarat, sambata, dupa calificarea in finala turneului de la Montreal, ca atunci cand este obosita, este relaxata, astfel ca poate juca un tenis mai bun, ea facand referire la faptul ca a.

Sloane Stephens, adversara Simonei Halep in finala Rogers Cup. Meciul are loc astazi

Americanca Sloane Stephens locul 3 WTA) a invins-o pe Elina Svitolina Ucraina, 5 WTA), scor 6-3, 6-3, si s-a calificat in finala turneului de la Montreal, unde o va intalni pe Simona Halep, liderul ierarhiei feminine. Finala este programata de la ora 20.

Cine e romanul care a strigat obscenitati anti-PSD la meciul Simonei Halep de la Montreal

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, finala turneului de la Montreal, a fost intrerupt la un moment dat de o scandare din tribune. S in game-ul trei din setul unu, pe serviciul lui Stephens, Simona.

Cutremur in tenis: O adversara a Simonei Halep suspendata 6 luni pentru aranjare de meciuri

Jucatoarea de tenis Shuai Peng a fost suspendata 6 luni si amendata cu 10. 000 de dolari dupa ce a incercat sa isi convinga partenera de dublu de la Wimbledon 2017, a anuntat Tennis Integrity Unit. Peng a.

Carmen Dan, PRIMA REACTIE dupa actiunea in forta a jandarmilor in Piata Victoriei: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei (VIDEO)

La o zi dupa protestele violente din Piata Victoriei, ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a facut aparitia la Spitalul Floreasca acolo unde sunt internati mai multi raniti in urma interventiei brutale a.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa protestul diasporei: Iohannis este sponsorul politic al violentei, timoreaza fortele de ordine

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca sustine violentele din Piata Victoriei si timoreaza fortele de ordine prin cererea adresata procurorilor de anchetare a Jandarmeriei, potrivit unui comunicat al presedintelui PSD.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa protestul de vineri: Iohannis este sponsorul politic al violentei, timoreaza fortele de ordine

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca sustine violentele din Piata Victoriei si timoreaza fortele de ordine prin cererea adresata procurorilor de anchetare a Jandarmeriei, potrivit unui comunicat al presedintelui PSD.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )