Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tomas Ryde nu crede ca a fost sapte metri pentru Romania la faza din care Neagu a adus victoria cu Ungaria

Hotnews Hotnews,
 Tomas Ryde nu crede ca a fost sapte metri pentru Romania la faza din care Neagu a adus victoria cu Ungaria

Echipa nationala de handbal a Romaniei a castigat in ultimele secunde partida cu Ungaria, 28-27, si s-a calificat in grupele principale ale Campionatului Mondial din Japonia. Cristina Neagu a adus victoria selectionatei tricolorelor, dupa ce a marcat de la 7 metri cu trei secunde inainte de final. continuă pe Hotnews

VIDEO A fost sau n-a fost 7 metri pentru Romania la faza decisiva contra Ungariei?

Romania a revenit senzational contra Ungariei, reusind sa treaca peste avantajul de sapte goluri pe care-l aveau adversarele la un moment dat in prima repriza. Cristina Neagu a marcat la ultima faza dintr-un 7 metri despre care Tomas Ryde selectionerul Romaniei) a spus ca nu prea a fost. La randul sau, Kim Rasmussen antrenorul Ungariei) a spus despre arbitraj ca a fost o rusine.

Noapte alba pentru Tomas Ryde inainte de finala Romania - Ungaria: Avem un plan

Selectionerul Tomas Ryde a dezvaluit ca a facut noapte alba pentru a pregati meciul decisiv Romania - Ungaria, din Grupa C a Campionatului Mondial de Handbal.

Tomas Ryde, prima reactie dupa victoria cu Ungaria

Suedezul Tomas Ryde este un antrenor fericit dupa ce Romania a invins Ungaria, cu 27-26, in meciul decisiv pentru calificarea in grupele principale.

Tomas Ryde e din alt film. Nu-si reproseaza nimic dupa meciul cu Kazahstan

Romania s-a chinuit cu modesta Kazahstan si a tremurat pana in ultimul minut pentru o victorie la doua goluri diferenta 22-20), insa antrenorul suedez Tomas Ryde se face ca nu vede neajunsurile din jocul tricolorelor.

Tomas Ryde, dupa esecul cu Muntenegru: Nu pot fi multumit cu rezultatul, dar incepem sa aratam din ce in ce mai bine

Tomas Ryde a declarat, dupa infrangerea cu Muntenegru scor 26-27), ca este multumit de cum au evoluat elevele sale, precizand ca nationala Romaniei incepe sa arate din ce in ce mai bine. Sigur ca nu pot fi multumit cu rezultatul, dar sunt satisfacut de ce au facut jucatoarele mele, trebuie sa ne revenim ca sa pregatim intalnirea contra Ungariei, a spus selectionerul suedez.

Decizia de neinteles luata de Tomas Ryde cu Muntenegru!

Antrenorul suedez Tomas Ryde s-a dovedit extrem de neinspirat intr-un moment cheie al meciului cu Muntenegru.

Video cu o anaconda de sapte metri: ce a patit cand s-a intalnit cu ea sub apa

Cei mai multi dintre noi au auzit de anaconda din cauza filmului horror cu acelasi nume din urma cu cativa ani. Nu s-ar astepta nimeni sa se intalneasca cu cu un sarpe supradimensionat in apa. Daca te-ai fi uitat la Anaconda, ai fi crezut ca astfel de personaje sunt fantastice. Te-ai fi gandit ca probabilitatea .

VIDEOREPORTAJ Cum sunt construite in Elvetia primele transportoare blindate Piranha 5 pentru Romania si ce elemente de productie vor fi mutate la Uzina Mecanica Bucuresti

Trei blindate Piranha 5 au fost urcate pe tir si trimise spre Romania in urma cu doua zile. in total 36 de transportoare Piranha 5 fabricate in Elvetia de catre General Dynamics vor intra in dotarea Armatei pana in februarie 2020. Dintre acestea, 10 au beneficiat de asamblarea finala la Uzina Mecanica Bucuresti UMB), iar pe viitor, restul de transportoare pana la 227 - cat prevede contractul de circa 900 de milioane de dolari semnat de Romania - vor fi produse partial in tara, la UMB. HotNews. ro a fost in fabrica din Elvetia unde primele Piranha 5 au fost produse pentru Romania si a vazut ce facilitati de productie ale blindatului vor fi transferate si in uzina din Capitala.

COMUNICAT DE PRESA: Fonduri europene pentru Romania Durabila

Secretariatul General al Guvernului, prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabila si Directia de Strategii Guvernamentale, a organizat astazi conferinta de lansare a proiectului Romania Durabila: Dezvoltarea cadrului strategic si institutional pentru implementarea Strategiei Nationale pentru Dezvoltare Durabila a Romaniei 2030 SIPOCA 613).

Pret carburanti 2020. Situatie paradoxala pentru Romania

Pretul carburantilor se va modifica de la 1 ianuarie 2020. Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor a dat un raport de admitere unui proiect de lege pentru modificarea Codului fiscal, prin care incepand.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )