Libnet.ro
UNICEF

01:05

COMUNICAT DE PRESA: Fonduri europene pentru Romania Durabila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMUNICAT DE PRESA: Fonduri europene pentru Romania Durabila

Secretariatul General al Guvernului, prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabila si Directia de Strategii Guvernamentale, a organizat astazi conferinta de lansare a proiectului Romania Durabila: Dezvoltarea cadrului strategic si institutional pentru implementarea Strategiei Nationale pentru Dezvoltare Durabila a Romaniei 2030 SIPOCA 613). continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul Romania durabila a fost lansat azi

Departamentul pentru Dezvoltare Durabila al Guvernului a lansat, marti, proiectul de dezvoltare Romania durabila, cu o valoare estimata la peste 5 milioane de euro, potrivit Agerpres.

Mesajul amuzant transmis de Ambasada Suediei pentru Romania, de Ziua Marii Uniri. A devenit imediat viral

Ambasada Suediei pentru Romania a dorit sa le transmita tuturor romanilor un mesaj de La multi ani, de ziua lor, insa intr-un mod ceva mai atipic. Postarea care a venit in urma cu putin timp, cu prilejul Zilei Nationale si a Marii Uniri Mesajul amuzant transmis de Ambasada Suediei pentru Romania, de Ziua Marii Uniri .

Mesajul postat de Liviu Dragnea pentru Romania in Ziua Marii Uniri: De dragul tau am sacrificat tot

Liviu Dragnea a postat pe Facebook un mesaj de Ziua Nationala a Romaniei. Fostul lider al PSD se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispaseste o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, dupa ce a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Liviu Dragnea a postat un mesaj .

Pret carburanti 2020. Situatie paradoxala pentru Romania

Pretul carburantilor se va modifica de la 1 ianuarie 2020. Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor a dat un raport de admitere unui proiect de lege pentru modificarea Codului fiscal, prin care incepand.

Ministrul Monica Anisie, dupa rezultatele extrem de slabe pentru romania la testul PISA: Interventia trebuie sa fie rapida. E nevoie de o noua lege a educatiei

Dezastru pentru sistemul de Educatie. Tara noastra a obtinut cele mai slabe rezultate din ultimii noua ani la testelePISA, iar analfabetismul functional a ajuns la 44% in randul elevilor.

PISA 2018. Procent ingrijorator pentru Romania, dupa rezultatele testelor. Cati elevi reusesc sa faca performanta in tara noastra

Romania are cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani la testele PISA 2018. Scorul obtinut a este in scadere fata de ultimele doua testari la care Romania a participat 2012 si 2015) la toate cele.

HOROSCOP. Astrologul Camelia Patrascanu: Trend astral minunat pentru Romania de Ziua Nationala

Astrologul Camelia Patrascanu a explicat, duminica, la Antena 3 ca, din punct de vedere astral, ziua de 1 Decembrie este una foarte importanta. Este o zi potrivita pentru sarbatoare pentru tara noastra,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )