Libnet.ro
UNICEF

09:15

WTA: Ashleigh Barty, aleasa jucatoarea anului 2019

Hotnews Hotnews,
 WTA: Ashleigh Barty, aleasa jucatoarea anului 2019

Nu a fost loc de surprize, rezultatele stand marturie anului fantastic pe care l-a avut Ashleigh Barty. Australianca a fost aleasa, miercuri, jucatoarea anului 2019, intr-o ancheta organizata pe site-ul oficial al WTA. continuă pe Hotnews

WTA: Craig Tyzzer, desemnat antrenorul anului - A avut un 2019 fantastic alaturi de Ashleigh Barty

WTA a anuntat numele antrenorului anului 2019, iar premiul a fost castigat de Craig Tyzzer, cel care a avut un sezon incredibil alaturi de Ashleigh Barty.

De ce a fost desemnata Greta Thunberg, Persoana Anului 2019 de revista Time. Csibi Magor: Ce spune ea nu ne spun politicienii

Activistul pentru mediu Csibi Magor considera ca desemnarea adolescentei Greta Thunberg in revista Time la categoria Persoana Anului 2019 este una fireasca, tinand cont de problema schimbarilor climatice care a devenit din ce in ce mai grava la nivel mondial.

Revista americana Time a desemnat PERSONALITATEA ANULUI 2019! (FOTO)

Revista americana Time a anuntat miercuri care este personalitatea anului 2019. RUGACIUNI PENTRU TEO TRANDAFIR! S-A AFLAT ADEVARUL DESPRE BOALA CUMPLITA! BURSUCU E DISPERAT GALERIE FOTO) Sub titlul.

Topul Time: Greta Thunberg a fost desemnata personalitatea anului 2019

Tanara activista in lupta impotriva modificarilor climatice Greta Thunberg a fost desemnata personalitatea anului 2019 de Time, a anuntat miercuri revista americana pe prima pagina, sub titlul Puterea tineretii, relateaza AFP.

Greta Thunberg, desemnata de revista Time, Persoana Anului 2019

Celebra revista americana Time a desemnat-o pe tanara suedeza Greta Thunberg drept Personalitatea Anului 2019. Thunberg a devenit cunoscuta in toata lumea prin predoaria sa pentru cauza mediului.

Albastru clasic este culoarea Pantone a anului 2019. Iata cum o poti purta!

Pantone a anuntat recent ca in 2019 culoarea anului va fi Albastru Clasic. Iata cum o poti purta si ce obiecte vestimentare sau accesorii poti achizitiona deja ca sa fii in trend.

Bianca Andreescu a fost aleasa sportiva anului in Canada

Bianca Andreescu, castigatoarea editiei 2019 a US Open, a fost desemnata Sportiva anului in Canada, .

Tanara activista pentru mediu Greta Thunberg, desemnata Personalitatea anului 2019 de revista Time

Dupa ce a ratat Premiul Nobel pentru Pace, activista Greta Thunberg, o adolescenta de 16 ani din Suedia, a devenit cea mai tanara personalitate a anului pentru revista Time, datorita capacitatii sale de a mobiliza milioane de persoane din lume sa lupte pentru mediu, relateaza AFP.

Dictionarul Merriam-Webster a ales cuvntul anului 2019

Ei, un termen comun, dar din ce in ce mai puternic si foarte folosit, referitor la persoanele care nu se identifica nici cu sexul masculin, nici cu cel feminin, a fost declarat cuvantul anului de Merriam-Webster, cel mai credibil dictionar american, potrivit Business Insider, preluat de Mediafax.

Toata ROMANIA, in LACRIMI! Carmen Harra a anuntat CINE VA MURI pana la SFARSITUL ANULUI 2019! E cumplit ...

Carmen Harra este una dintre cele mai celebre prezicatoare. De foarte multi ani, ea s-a mutat in SUA, dar de mai multe ori pe an vine in vizita si in Romania! Ea a facut o serie de predictii pentru finalul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )