Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul INCREDIBIL al Ambasadei Suediei inainte de meciul cu Romania: Declar pe proprie raspundere

B1 B1,
Mesajul INCREDIBIL al Ambasadei Suediei inainte de meciul cu Romania: Declar pe proprie raspundere

Ambasada Suediei in Romania a publicat, vineri, pe Facebook un mesaj despre meciul Romania-Suedia care are loc vineri de la ora 21:45. continuă pe B1

Ambasada Suediei la Bucuresti, glumite si o declaratie pe proprie raspundere inainte de meciul Romania-Suedia

Ambasada Suediei la Bucuresti a facut cateva glumite, dar si-a luat si un angajament inaintea meciului decisiv Romania-Suedia pentru calificarea in competitia UEFA Euro 2020.

Cine transmite la TV meciul Romania Suedia, in preliminariile Euro 2020

Romania Suedia, preliminarii Euro 2020, grupa F vineri, 15 noiembrie, ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmarit si online in format live stream video. Tricolorii au doar varianta victoriei cu nordicii pentru a pastra sanse de calificare la .

Meciul Romania Suedia decide soarta lui Cosmin Contra la echipa nationala. Miza e uriasa

Romania Suedia este meciul care decide soarta lui Cosmin Contra la echipa nationala. Selectionerul trebuie sa ii motiveze pe tricolori sa castige partida cu nordicii, apoi sa obtina un punct in deplasarea din Spania pentru a se califica la Euro 2020. in caz contrar, Federatia Romana de Fotbal FRF) ar putea renunta la serviciile .

Acuzatii de rasism, inainte de Romania Suedia. Cosmin Contra a luat atitudine imediat

Nationala de fotbal a Romaniei isi va da intalnire in aceasta seara cu echipa Suediei, pe Arena Nationala din Capitala. La ora 21:45, cele doua echipe din Grupa F vor incepe meciul decisiv pentru calificarea la EURO 2020. Data fiind situatia incordata dinaintea marelui eveniment, nu lipsesc presiunile dinaintea partidei. S-au aruncat replici dure astazi, .

Euro 2020, preliminarii: Italianul Daniele Orsato va arbitra meciul Romania vs Suedia

Arbitrul italian Daniele Orsato va conduce la centru partida pe care nationala Romaniei o va disputa, vineri, de la ora 21. 45, cu selectionata Suediei, in penultima etapa a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.

Meciul Romania-Suedia: Ce muzica motivationala asculta jucatorii nationalei de fotbal

Cand ii vedeam cu castile in urechi, inainte de meciuri, intotdeauna m-am intrebat ce muzica asculta jucatorii echipei nationale de fotbal. Am aflat raspunsul dintr-o postare pe blog-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal. E o selectie ciudata. O combinatie de rap, rock si muzica populara. ii va ajuta in meciul de diseara?.

Preliminarii U21: Meciul Romania - Finlanda va fi condus la centru de Robert Hennessy

Meciul nationalei Romaniei de tineret cu Finlanda, din preliminariile Europeanului din 2021, va fi a.

Arbitru irlandez la meciul Romania - Finlanda de la tineret

UEFA a delegat o brigada din Irlanda sa imparta dreptatea, joi, in partida Romania - Finlanda din preliminariile Campionatului European de tineret din 2021.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )