Libnet.ro
UNICEF

11:45

Meciul Romania Suedia decide soarta lui Cosmin Contra la echipa nationala. Miza e uriasa

Playtech Playtech,
Meciul Romania Suedia decide soarta lui Cosmin Contra la echipa nationala. Miza e uriasa

Romania Suedia este meciul care decide soarta lui Cosmin Contra la echipa nationala. Selectionerul trebuie sa ii motiveze pe tricolori sa castige partida cu nordicii, apoi sa obtina un punct in deplasarea din Spania pentru a se califica la Euro 2020. in caz contrar, Federatia Romana de Fotbal FRF) ar putea renunta la serviciile . continuă pe Playtech

Metrorex, decizie importanta inainte de meciul Romania-Suedia. Pana la ce ora va circula, vineri, metroul

Anuntul a venit din partea Metrorex, luni, si ii vizeaza pe fanii care vor urmari meciul Romania-Suedia, de pe stadion. Decizia a fost una foarte importanta si vestea a fost una imbucuratoare pentru locuitorii din Capitalp, care sperau sa poata reveni acasa cu un mijloc de transport in comun. Metrorex, decizie importanta inainte de meciul .

Ianis Hagi, reactie neasteptata despre Romania-Suedia. Ce asteptari are de la acest meci

Ianis Hagi a fost convocat de selectionerul Cosmin Contra pentru meciul Romania-Suedia, din runda cu numarul 9 a preliminariilor Euro 2020. Fiul lui Gica Hagi este motivat sa castige, dar spune ca o victorie cu nordicii nu ar insemna o razbunare pentru eliminarea din sferturile de finala ale Campionatului Mondial din 1994. Ianis Hagi, raspuns .

Euro 2020, preliminarii: Italianul Daniele Orsato va arbitra meciul Romania vs Suedia

Arbitrul italian Daniele Orsato va conduce la centru partida pe care nationala Romaniei o va disputa, vineri, de la ora 21. 45, cu selectionata Suediei, in penultima etapa a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.

Brigada italiana la Romania - Suedia

UEFA a anuntat cine va arbitra meciul Romania - Suedia din preliminariile EURO 2020.

Ce cota are Romania in meciul cu Suedia la casele de pariuri. Miza uriasa pe care o are confruntarea din preliminariile Euro 2020

Romania trebuie sa invinga Suedia, vineri, 15 noiembrie, in preliminariile Euro 2020, pentru a pastra sanse de calificare la turneul final de anul viitor. Nordicii sunt favoriti la casele de pariuri in confruntarea cu tricolorii, dar jucatorii pregatiti de selectionerul Cosmin Contra spera sa faca meciul vietii si sa obtina cele trei puncte puse in .

Cosmin Contra, jignit de suedezi. Ce l-a deranjat pe selectionerul Romaniei

Selectionerul echipei nationala de fotbal a Romaniei a sustinut, joi, o conferinta de presa, inaintea meciului Romania - Suedia.

Cosmin Contra: E clar ca suedezii ne desconsidera

Selectionerul Cosmin Contra a spus la conferinta de presa dinaintea meciului cu Suedia ca decizia adversarilor de a-si prezenta deja echipamentul pentru EURO 2020 este una jignitoare si ofensatoare la adresa Romaniei.

Decizie de neinteles din partea lui Cosmin Contra inaintea asaltului final pentru EURO 2020

Selectionerul Cosmin Contra isi joaca postul in meciurile cu Suedia si Spania, ultimele din campania de calificare la EURO 2020.

FRF nu l-a amendat pe Cosmin Contra

Razvan Burleanu a catalogat drept stire falsa informata conform careia FRF l-ar fi amendat pe selectionerul Cosmin Contra pentru iesirea nervoasa de la meciul cu Norvegia.

Razvan Burleanu dezminte - Cosmin Contra nu a fost amendat pentru ca l-a injurat pe George Puscas

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a negat faptul ca federatia l-ar fi amendat pe selectionerul Cosmin Contra pentru faptul ca l-a injurat pe atacantul George Puscas, dupa ce fotbalistul echipei Reading a ratat un penalti, in meciul cu Norvegia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )