Libnet.ro
UNICEF

13:00

ATP Madrid: Roger Federer s-a calificat in sferturi, dupa ce a salvat doua mingi de meci in fata lui Gael Monfils / Elvetianul a ajuns la 1200 de victorii la simplu

Hotnews Hotnews,
 ATP Madrid: Roger Federer s-a calificat in sferturi, dupa ce a salvat doua mingi de meci in fata lui Gael Monfils / Elvetianul a ajuns la 1200 de victorii la simplu

Revenit pe zgura dupa o absenta de trei ani, Roger Federer a avut parte de un adversar dificil in optimile competitiei de la Madrid. Gael Monfils 18 ATP) i-a pus probleme serioase elvetianului, insa Fedex a revenit in setul decisiv a fost condus cu 3-0 si 4-1), a salvat doua mingi de meci si s-a impus dupa doua ore de joc, scor 6-0, 4-6, 7-63). Aceasta a fost a 1200-a victorie in circuitul ATP de simplu pentru Roger. continuă pe Hotnews

Bara si Buzarnescu au dat lovitura in turneul de dublu de la Madrid. Romancele s-au calificat in sferturi

Perechea Irina Bara/Mihaela Buzarnescu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu de la turneul Madrid Open.

Roger Federer, bucuros ca a luat decizia de a juca pe zgura la Madrid

Tenismanul elvetian Roger Federer, numarul trei mondial, se bucura ca a decis sa joace pe zgura la turneului ATP de la Madrid, la trei ani distanta dupa ultima lui experienta pe aceasta suprafata, relateaza Reuters.

Roger Federer castiga in 52 de minute primul meci jucat pe zgura dupa trei ani

Elvetianul Roger Federer, locul 3 ATP, l-a invins, marti, pe francezul Richard Gasquet, locul 39 ATP, scor 6-2, 6-3, in turul al doilea al turneului de la Madrid, potrivit Mediafax.

Roger Federer, REPLICA DURA pentru Ion Tiriac, dupa ce omul de afaceri il criticase pe elvetian: imi aduc aminte ca cineva...

Roger Federer i-a raspuns lui Ion Tiriac, patronul turneului de tenis de la Madrid, dupa ce omul de afaceri l-a criticat in urma cu un an pentru decizia de a nu participa la competitie. Anul acesta am decis sa.

Digisport: Nu e corect ce mi-a facut!. Reactia marelui Roger Federer la adresa lui Ion Tiriac. Ce s-a intamplat

Roger Federer i-a dat replica lui Ion Tiriac, dupa ce miliardarul roman il criticase in sezonul trecut, dupa ce alesese sa nu participe la turneul de la Madrid, manageriat de omul de afaceri.

ATP Madrid: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturi

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid, cu premii de 6,5 milioane de euro.

VIDEO ATP Madrid: Rafael Nadal, in optimi / Juan Martin del Potro, eliminat dupa ce a ratat o minge de meci (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal a trecut de Felix Auger-Aliassime 18 ani 30 ATP), in ciuda virusului stomacal cu care se confurnta, scor 6-3, 6-3, si s-a calificat in optimile turneului Masters de la Madrid. in alta partida din turul secund, Juan Martin del Potro a fost eliminat de sarbul Laslo Djere, dupa ce argentinianul a ratat o minge de meci in setul decisiv.

ATP Madrid: Novak Djokovic, la pas in optimi

Novak Djokovic, liderul mondial, s-a calificat fara emotii in optimile turneului ATP Masters 1. 000 de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 6. 160 euro, invingandu-l pe americanul Taylor Fritz, locul 57 mondial, 6-4, 6-2, dupa ceva mai mult de o ora de joc.

ATP Madrid: Radu Albot i-a cedat in trei seturi lui Fernando Verdasco

Tenismanul moldovean Radu Albot, numarul 44 mondial, nu a reusit sa se califice in saisprezecimile de finala ale turneului ATP de la Madrid. El i-a cedat in trei seturi spaniolului Fernando Verdasco, locul 38 mondial, transmite IPN.

ATP Madrid: Marin Cilic, calificare cu mari emotii (a salvat patru mingi de meci); Grigor Dimitrov, inca o eliminare prematura

Tenismanul croat Marin Cilic, numarul 11 mondial, a salvat patru mingi de meci in duelul cu slovacul Martin Klizan, de care a dispus in trei seturi, 6-4, 2-6, 7-67), luni, in primul tur al turneului ATP Masters 1. 000 de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 6. 160 euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )