Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO ATP Madrid: Rafael Nadal, in optimi / Juan Martin del Potro, eliminat dupa ce a ratat o minge de meci (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ATP Madrid: Rafael Nadal, in optimi / Juan Martin del Potro, eliminat dupa ce a ratat o minge de meci (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal a trecut de Felix Auger-Aliassime 18 ani 30 ATP), in ciuda virusului stomacal cu care se confurnta, scor 6-3, 6-3, si s-a calificat in optimile turneului Masters de la Madrid. in alta partida din turul secund, Juan Martin del Potro a fost eliminat de sarbul Laslo Djere, dupa ce argentinianul a ratat o minge de meci in setul decisiv. continuă pe Hotnews

ATP Madrid: Rafael Nadal, victima a unui virus stomacal, se simte 'un pic mai bine'

Rafael Nadal, care inca de duminica sufera de un virus stomacal, spune ca se simte 'putin mai bine', dar ca nu are un sentiment 'super-pozitiv' din punct de vedere fizic inaintea debutului la turneul Masters 1. 000 de la Madrid.

ATP Madrid: Novak Djokovic, la pas in optimi

Novak Djokovic, liderul mondial, s-a calificat fara emotii in optimile turneului ATP Masters 1. 000 de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 6. 160 euro, invingandu-l pe americanul Taylor Fritz, locul 57 mondial, 6-4, 6-2, dupa ceva mai mult de o ora de joc.

ATP Madrid: Marin Cilic, calificare cu mari emotii (a salvat patru mingi de meci); Grigor Dimitrov, inca o eliminare prematura

Tenismanul croat Marin Cilic, numarul 11 mondial, a salvat patru mingi de meci in duelul cu slovacul Martin Klizan, de care a dispus in trei seturi, 6-4, 2-6, 7-67), luni, in primul tur al turneului ATP Masters 1. 000 de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 6. 160 euro.

ATP Madrid: Marius Copil rateaza calificarea pe tabloul principal

Marius Copil 79 ATP) a fost eliminat in ultimul tur al calificarilor din cadrul turneului Masters de la Madrid, dupa ce a fost invins de Taylor Fritz SUA, 58 ATP), scor 7-65), 7-5. Meciul a durat o ora si 37 de minute.

ATP Madrid: Radu Albot i-a cedat in trei seturi lui Fernando Verdasco

Tenismanul moldovean Radu Albot, numarul 44 mondial, nu a reusit sa se califice in saisprezecimile de finala ale turneului ATP de la Madrid. El i-a cedat in trei seturi spaniolului Fernando Verdasco, locul 38 mondial, transmite IPN.

ATP Madrid: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturi

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid, cu premii de 6,5 milioane de euro.

SIMONA HALEP - VIKTORIA KUZNOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Madrid. Premiera pentru Halep

SIMONA HALEP - VIKTORIA KUZNOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Madrid. N-am mai jucat impotriva ei, asa ca nu stiu cum joaca. Voi verifica putin, am destul timp. intotdeauna e o mare provocare cand am o adversara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )