Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep: M-am dus pe Arena Nationalaca sa mpartasesc aceasta bucurie de a arata trofeul oamenilor,pentru ei am raspuns pozitiv invitatiei, strict pentru ei, att

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: M-am dus pe Arena Nationalaca sa mpartasesc aceasta bucurie de a arata trofeul oamenilor,pentru ei am raspuns pozitiv invitatiei, strict pentru ei, att

Simona Halep a refuzat sa comenteze incidentul de pe Arena Nationala, in care primarul Gabriela Firea a fost huiduita, dar a precizat ca a mers la stadion strict pentru a impartasi cu fanii bucuria de a le arata trofeul castigat la Roland Garros, transmite news. ro. continuă pe Hotnews

Simona Halep: M-am dus pe Arena Nationala ca sa mpartasesc aceasta bucurie de a arata trofeul oamenilor pentru ei am raspuns pozitiv invitatiei, strict pentru ei, att

Simona Halep a refuzat sa comenteze incidentul de pe Arena Nationala, in care primarul Gabriela Firea a fost huiduita, dar a precizat ca a mers la stadion strict pentru a impartasi cu fanii bucuria de a le arata trofeul castigat la Roland Garros, transmite news. ro.

Simona Halep: M-am dus pe Arena Nationala ca sa mpartasesc aceasta bucurie de a arata trofeul oamenilor si pentru ei am raspuns pozitiv invitatiei, strict pentru ei, att

Simona Halep a refuzat sa comenteze incidentul de pe Arena Nationala, in care primarul Gabriela Firea a fost huiduita, dar a precizat ca a mers la stadion strict pentru a impartasi cu fanii bucuria de a le arata trofeul castigat la Roland Garros, transmite news. ro.

Liviu Dragnea l-a concediat pe cel care a distribuit filmuletele trucate cu Simona Halep de pe Arena Nationala

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, pentru Antena 3, ca l-ar fi concediat pe George Harbagiu, coordonatorul online al PSD, dupa ce acesta a distribuit pe paginile filialelor social-democratilor un filmulet trucat in care oamenii stransi pentru a o sustine pe Simona Halep la Arena Nationala ar fi huiduit-o.

Ponta a starnit aplauze in plenul Camerei Deputatilor: Nu ma huiduiti, ca o sa spun ca ati huiduit-o pe Simona Halep!

Victor Ponta a vorbit miercuri in plenul Camerei Deputatilor si a starnit aplauzele celor prezenti atunci cand a ironizat mesajele transmise de filialele PSD din tara, potrivit carora multimea adunata pe National Arena ar fi huiduit-o pe Simona Halep si nu pe Gabriela Firea. Am sa va explic ce ati votat, pentru ca sunt sigur ca multi dintre colegii mei nu stiu. Nu ma huiduiti, ca o sa spun ca ati huiduit-o pe Simona Halep!, a spus Ponta.

Simona Halep reactioneaza: Eu nu fac politica. Ce spune despre caricatura din Charlie Hebdo

Jucatoarea Simona Halep si-a prezentat, luni seara, trofeul cucerit la Roland Garros in fata fanilor pe Arena Nationala, unde primarul general al Capitalei a avut parte de o intampinare ostila din partea publicului.

Simona Halep, despre secunda cea mai fericita din viata ei: Cand am ridicat trofeul

Simona Halep a participat in aceasta dimineata la un eveniment caritabil organizat de fundatia Salvati Copiii si care se intituleaza Job pentru o secunda ce se adreseaza copiilor nascuti prematur.

Romanii au luat cu asalt pagina de Facebook a publicatiei CHARLIE HEBDO dupa caricatura cu SIMONA HALEP

Romanii au reactionat pe pagina de Facebook a publicatiei Charlie Hebdo dupa aparitia unei caricaturi cu Simona Halep tinand in mana cupa castigata in cadrul turneului de la Roland Garros, cu mesajul fier.

Simona Halep, desenata de francezi ca o tiganca in cautare de fier vechi

Mare scandal s-a iscat dupa publicarea unei caricaturi in saptamanalul de satira Charlie Hebdo! Acesta include o caricatura ce o prezinta pe Simona Halep tinand in maini trofeul Roland Garros, precum o tiganca ce striga Fiare vechi.

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat o caricatura cu Simona Halep cu titlul: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )