Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tsitsi-PAS! Semifinalistul de anul trecut cade din inaltul Olimpului, executat cu 3-0, in turul trei la Australian Open

Adevărul Adevărul,
Tsitsi-PAS! Semifinalistul de anul trecut cade din inaltul Olimpului, executat cu 3-0, in turul trei la Australian Open

Stefanos Tsitsipas nu a reusit sa repete la Australian Open 2020 parcursul de vis de anul trecut. Vineri, grecul s-a oprit in turul trei, dupa o prestatie entuziasmanta a canadianului Milos Raonic, cel care a prins la limita ultima pozitie pe lista capilor de serie inainte de turneu. Scorul partidei: 7-5, 6-4, 7-62), dupa doua ore si 30 de minute. continuă pe Adevărul

Continua seria surprizelor la Australian Open: Stefanos Tsitsipas (semifinalist anul trecut), eliminat in turul trei

Parcursul lui Stefanos Tsitsipas 6 ATP) la Australian Open s-a oprit in turul al treilea. Semifinalist anul trecut la Grand Slam-ul de la Melbourne, grecul a cedat in trei seturi in fata canadianului Milos Raonic 35 ATP), scor 5-7, 4-6, 6-72).

Telekom Romania va creste preturile serviciilor sale, incepand cu 1 martie 2020. Operatorul si-a majorat de doua ori preturile anul trecut

Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote) a anuntat joi ca va creste preturile serviciilor sale de la 1 martie 2020, in contextul cresterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicatii. Astfel, pentru clientii rezidentiali, incepand cu data de 1 martie 2020, pretul pentru fiecare serviciu fix internet, TV si voce) si pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei TVA inclus), adica 0,42 de euro TVA inclus), a anuntat operatorul. Amintim ca anul trecut a fost un intreg scandal legat de cresterea generala a preturilor in comunicatii, Telekom majorandu-si de doua ori tarifele.

Sotul judecatoarei din Mures, care s-a sinucis anul trecut, a fost gasit mort in casa. Ce s-a intamplat cu barbatul

Cazul socant din Mures, din urma cu un an, cand o judecatoare s-a sinucis, se repeta si in prima luna din 2020. Barbatul a fost descoperit fara suflare chiar de fiul celor doi, care a alertat autoritatile. De asemenea, reamintim ca judecatoarea a murit cateva zile mai tarziu, pe patul de spital, dupa ce a .

IN CRESTERE CU 28% FATA DE 2018 City Insurance a emis, anul trecut, polite de asigurare de 410 milioane euro

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance a emis, anul trecut, polite de asigurare in valoare de 410 milioane euro, in crestere cu 28% fata de 2018, arata un comunicat de presa.

Investitiile straine directe in China au crescut cu 5,8%, anul trecut

Investitiile straine directe FDI) in China au crescut, anul trecut, cu 5,8%, la 941,5 miliarde de yuani 136,71 miliarde de dolari), a anuntat ieri Minis-terul Comertului de la Beijing, trans-mite Reuters, conform Agerpres.

Piata auto mondiala a scazut cu cateva milioane de masini anul trecut si vor mai trece destui ani pana se va reveni la nivelul record din 2017

Piata auto mondiala a scazut cu 4 milioane de unitati anul trecut, spre 90,3 milioane unitati, pe fondul scaderilor din tari precum China si India, arata datele companiei de analiza LMC Automotive citate de CNN. Cel mai bun an al pietei a fost 2017 si estimarile sunt ca s-ar putea ajunge la un nivel similar cel putin in 2023.

IN URMA TENSIUNILOR DIN HONG KONG SI EFECTELOR BREXIT Investitiile straine directe globale au scazut usor, anul trecut

UNCTAD: ISD-urile - posibil sa creasca, pe fondul avansului economiei mondiale si calmarii tensiunilor comerciale dintre China si SUA Investitiile straine directe au scazut usor, anul trecut, la nivel global, fiind afectate de situatia tensionata din Hong Kong si de reducerea fluxurilor de investitii in Marea Britanie, ca urmare a incertitudinilor provocate de Brexit, a anuntat, ieri, Conferinta Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare UNCTAD), transmite Reuters, conform Agerpres.

CHINA: Investitiile straine directe au crescut cu 5,8% anul trecut

Investitiile straine directe FDI) in China au crescut, anul trecut, cu 5,8%, la 941,5 miliarde de yuani 136,71 miliarde de dolari), a anuntat, marti, Ministerul Comertului.

Comuna din Romania unde oamenii platesc impozite uriase, de cinciori mai mari fata de anul trecut

Revolta intr-o comuna din Gorj. Taxe marite de cinci ori.

Ce cadouri a primit Klaus Iohannis anul trecut. Lista zecilor de ce valoreaza mii de euro

Tablouri, butoni, o sapca, o pagaie din lemn cu semnatura lui Ivan Patzaichin, manusi de portar semnate de Helmut Dukadam, un clop cu pana de paun sau un stergar artizanal sunt doar cateva dintre cadourile.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )