Libnet.ro
UNICEF

19:00

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Ajla Tomljanovic, in primul tur; Sorana Cirstea, duel cu Petra Kvitova

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Ajla Tomljanovic, in primul tur; Sorana Cirstea, duel cu Petra Kvitova

Simona Halep 3 WTA si campioana en-titre) isi va incepe aventura la Roland Garros impotriva australiencei Ajla Tomljanovic, potrivit tragerii la sorti efectuate joi, la Paris. Sorana Cirstea va avea o adversara de calibru, urmand sa o intalneasca pe Petra Kvitova, favorita nr. continuă pe Hotnews

Mihaela Buzarnescu: Am in fata cel mai mare test al anului, Roland Garros

Mihaela Buzarnescu 30 WTA, 31 de ani) se pregateste de turneul de Grand Slam de la Roland Garros, iar sportiva din Romania a anuntat ca isi propune rezultate bune la competitia din Franta, unde se afla pe tabloul principal.

Simona Halep, pregatita de Roland Garros: unde s-a antrenat in aceasta dimineata

Simona Halep va participa, in cateva zile, la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Sportiva romanca a inceput deja antrenamentele. Simona Halep va participa, in scurt timp, la al doilea mare turneu Roland Garros. Sportiva romanca a ajuns deja la Paris, acolo unde are loc competitia. Sportiva romanca a testat [] .

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur la Roland Garros

Roland Garros 2019. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, detinatoarea titlului, o va infrunta pe australianca Ajla Tomljanovic in prima runda a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros

Joi seara a avut loc stabilirea tintarului meciurilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep a plecat la Paris pentru Roland Garros

Pentru prima data in cariera Simona Halep se va afla in postura de detinatoare a titlului la un turneu de Mare Slem.

Roland Garros 2019. Simona Halep, vazuta drept favorita de o legenda a tenisului feminin

Chrie Evert o vede pe Simona Halep principala pretendenta la tronul de la Roland Garros. Campioana en-titre are un avantaj in fata tuturor candidatelor la castigarea trofeului. Desi a coborat pe locul 3 WTA.

VIDEO Simona Halep, gest de apreciere pentru Gica Hagi! Ce a facut fostul lider mondial inainte de Roland Garros

Simona Halep va luat startul in cel de-al doilea Grand Slam al anului, cel de la Roland Garros, acolo unde trebuie sa-si apere titlul.

Simona Halep, echipament de SENZATIE pentru Roland Garros! Ce spune romanca la plecarea spre Paris: Sper sa fiu o ALBINUTA care alearga bine si care joaca si bine! (FOTO)

Simona Halep locul 3 WTA) a plecat, marti, spre Paris, si a declarat, pe Aeroportul International Henri Coanda ca este apta pentru Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Ea a precizat ca la.

Simona Halep a plecat la Roland Garros! Ce plan are si cum ar vrea sa fie asteptata la revenirea in tara

Simona Halep a plecat in aceasta dimineata catre Paris, acolo unde va lua startul la turneul de Grand Slam, de la Roland Garros.

Mesaj special transmis de Simona Halep inainte de Roland Garros, pentru cei care au criticat-o

Simona Halep va incepe turneul de la Roland Garros, din postura de detinatoare a titlului, o postura inedita pentru sportiva care a cazut acum pe locul 3 mondial. Simona a dezvaluit care a fost unul dintre.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )