Libnet.ro
UNICEF

00:06

Roberto Mancini despre sansele Italiei la EURO 2020: Visez la nopti magice

Online Sport Online Sport,
Roberto Mancini despre sansele Italiei la EURO 2020: Visez la nopti magice

Italia deschide EURO 2020 la Roma impotriva Turciei pe 12 iunie, iar selectionerul Roberto Mancini a vorbit despre sansele Squadrei Azzurra, echipa revenita la un turneu final dupa ratarea Mondialului din Rusia. continuă pe Online Sport

Prima reactie a lui Mirel Radoi, dupa ce aflat grupa posibila pentru Romania la EURO 2020: Degeaba vorbim despre turneul final... Selectionerul, despre prezenta lui Contra la tragere

Mirel Radoi a subliniat, sambata seara, dupa tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020, ca degeaba vorbim despre turneul final, pentru ca, inainte de toate, trebuie sa trecem de playoff-ul pentru.

Totul despre tragerea la sorti pentru grupele EURO 2020

Pavilionul central de la Romexpo gazduieste, sambata seara, tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020.

Mirel Radoi despre posibila grupa a Romaniei la EURO 2020: Accesibila

Romania a avut doi selectioneri la tragerea la sorti a grupelor turneului final al EURO 2020, desi la ora evenimentului desfasurat la Romexpo tricolorii nu sunt siguri de prezenta la Campionatului European.

Pregatirile Bucurestiului pentru EURO 2020, criticate in presa elevetiana: Romania, tara gazda a turneului final, nu are nici echipa calificata, iar infrastructura nu e gata

Presa elvetiana a creionat un articol destul de critic la adresa Romaniei, despre care spune ca, desi gazduieste atat tragerea la sorti pentru EURO 2020, cat si o parte din meciurile de la turneul final, nu ar.

Gheorghe Hagi face lumina: Nimeni nu m-a invitat la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020. Intrebati Federatia de ce!

Absent de la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020, eveniment care a avut loc la Bucuresti, spre uimirea tuturor celor prezenti, fostul mare international Gheorghe Hagi a facut lumina in acest caz.

Programul meciurilor gazduite de Bucuresti la EURO 2020

Arena Nationala din Bucuresti gazduieste patru meciu la EURO 2020. Vedeti mai jos ce meciuri pot urmari iubitorii fotbalului in capitala Romaniei.

GALERIE FOTO: Selectionerii echipelor calificate la EURO 2020 prezenti la tragerea la sorti a grupelor. Cine obtine trofeul?

Cei 20 de selectioneri ai echipelor calificate la EURO 2020 s-au fotografiat la finalul tragerii la sorti a grupelor turneului final cu trofeul. Acestia au fost organizati in functie de grupele extrase la Bucuresti.

Tragerea la sorti a grupelor EURO 2020. Olanda, Austria si Ucraina vor fi adversarii Romaniei (daca ne calificam). Grupa Mortii trasa la Bucuresti

De la 19:00 a transmis live text de la Romexpo tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020.

Tragerea la sorti a grupelor EURO 2020. Pas cu pas, desfasuratorul evenimentului de la Romexpo

Bucurestiul gazduieste, sambata seara, de la ora 19:00, tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020.

Treaba romaneasca. Alte patru stadioane propuse UEFA pentru pregatirea echipelor la EURO 2020

Romania si-a asumat in fata UEFA ca pe langa Arena Nationala, stadion care va gazdui patru meciuri la EURO 2020, vor mai exista si alte trei stadioane de antrenament pentru echipele ajunse la Bucuresti.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )