Libnet.ro
UNICEF

19:45

Halep are un 2020 extrem de profitabil: Cati bani a castigat Simona in doar trei turnee

Adevărul Adevărul,
Halep are un 2020 extrem de profitabil: Cati bani a castigat Simona in doar trei turnee

Simona Halep 2 WTA) a ajuns la un nivel atat de inalt, incat joaca mai rar, doar in competitiile de mare anvergura, unde fiecare victorie valoreaza enorm din punct de vedere financiar. continuă pe Adevărul

Cati bani a castigat Simona Halep, dupa calificarea in finale in turneul de la Dubai. Suma e fabuloasa

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel ca sportiva noastra s-a calificat cu mult entuziasm in finala de la Dubai, acolo unde o va intalni sambata pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Calificarea in finala de la Dubai ii va aduce Simonei Halep beneficii uriase. Cati bani .

Prima Casa: cati bani da statul si cum te asiguri ca ii primesti

Programul Prima Casa 2020 incepe oficial. Ministerul Finantelor Publice si-a dat acordul si bugetul ede 1,98 miliarde de lei din plafonul total de doua miliarde de lei. Strategia.

Cati bani ar castiga Simona Halep pentru victoria in turneul de la Dubai. Suma este uriasa

Simona Halep joaca in acest moment impotriva Elenei Rybakina in finala de la Dubai, intr-un meci inceput la ora 17:00, ora Romaniei. Cati bani ar castiga Simona Halep pentru victoria in turneul de la Dubai Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel ca sportiva noastra s-a calificat cu mult .

Din februarie, a aparut un nou tip de pensie. Cati bani se dau si cine poate beneficia de ea

Incepand cu data de 7 februarie 2020, angajatorii din Romania au posibilitatea de a acorda salariatilor lor pensii ocupationale. Reamintim ca aceasta lege a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis si publicata deja in Monitorul Oficial, la inceputul acestui an. Din februarie, a aparut un nou tip de pensie Se creeaza premisele pentru asigurarea unei .

EXCLUSIV Cati bani ia Smiley numai din reclame. La aceste sume enorme, se adauga si comisioanele de la PRO TV

Smiley este, fara doar si poate, unul dintre cei mai prolifici artisti de la noi. Asta se vede si prin prisma castigurilor sale colosale, nu doar din industria muzicala, ci si din contractele de publicitate si din emisiunile de televiziune. EXCLUSIV Cati bani ia Smiley numai din reclame Potrivit surselor Impact. ro, numai din reclame, prezentatorul .

Cati bani a facut Antena 1 cu serialul Vulpita. Amenda de la CNA este neinsemnata, comparativ cu suma uriasa incasata din publicitate

Postul Antena 1 a fost amendat de catre CNA, dar asta nu a oprit firul povestii nesfarsite. Protagonista violului care nu a existat se afla inca pe canapelele emisiunii Acces Direct. in ce punct au ajuns tinerii din Vaslui si care este suma uriasa revenita Antenei pentru difuzarea telenovelei? Cati bani a facut Antena 1 .

E LEGE! Peste 1 MILION de pensionari vor primi PENSIE SUMPLIMENTARA! Iata CATI BANI vor primi LUNAR

Vesti bune pentru pensionarii din Germania! Guvernul german a decis introducerea unei pensii minime, de care vor beneficia circa 1,3 milioane de pensionari. Aceasta masura va contribui la o mai mare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3929 seconds )