Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cati bani a castigat Simona Halep, dupa calificarea in finale in turneul de la Dubai. Suma e fabuloasa

Playtech Playtech,
Cati bani a castigat Simona Halep, dupa calificarea in finale in turneul de la Dubai. Suma e fabuloasa

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel ca sportiva noastra s-a calificat cu mult entuziasm in finala de la Dubai, acolo unde o va intalni sambata pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Calificarea in finala de la Dubai ii va aduce Simonei Halep beneficii uriase. Cati bani . continuă pe Playtech

Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala de la Dubai

Simona Halep 2 WTA) a avut nevoie de 62 de minute pentru a obtine calificarea in finala turneului de la Dubai. Romanca a cedat doar doua game-uri in fata americancei Jennifer Brady scor 6-2, 6-0) si a declarat ca a fost cel mai bun meci facut de ea la competitia de categorie Premier.

Simona Halep, dupa calificarea in sferturi: Poate ca am avut si noroc azi

Simona Halep principala favorita) s-a calificat cu mari emotii in sferturile turneului de la Dubai. Romanca a declarat, dupa meciul cu Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-67), ca a obtinut si cu putin noroc victoria si ca este mandra de faptul ca a luptat pana la final.

Reactia Simonei Halep dupa calificarea in semifinale la Dubai

Pentru a doua oara in acest sezon Simona Halep ajunge intr-o noua semifinala.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Sabalenka la Dubai: A fost greu sa-mi gasesc ritmul. E foarte puternica

O noua victorie pentru Simona Halep! Romanca, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o peArina Sabalenka, in sferturile de finala ale turneului de la Dubai.

VIDEO Simona Halep, in finala la Dubai dupa un recital ofensiv (6-2, 6-0 cu Jennifer Brady)

Nu a fost loc de nicio emotie: Simona a fost grabita, iar platitorii de bilete au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. Halep a invins-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0) dupa un meci de doar 62 de minute, calificandu-se in finala turneului Premier 5 de la Dubai a 37-a din intreaga cariera). Pentru marele trofeu, Simona se va duela, sambata, de la ora 17:00, cu Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA). Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Brady la Dubai: Cred ca am facut cel mai bun joc de cand am venit aici

Simona Halep a ajuns in finala turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Jennifer Brady, cu scorul 6-2, 6-0.

WTA Dubai: Simona Halep, in semifinale (3-6, 6-2, 6-2 cu Aryna Sabalenka)

Dupa un prim set in care coordonatele au semanat cu cele de la Adelaide, din urma cu cateva saptamani atunci cand Aryna a castigat), Simona Halep a facut ajustarile necesare. A servit mai aspru, a stat mai aproape de linie, a variat si a plimbat-o pe adversara, obligand-o sa greseasca. A rezultat o victorie 3-6, 6-2, 6-2, dupa o ora si 35 de minute) si o calificare meritata in semifinalele turneului Premier de la Dubai. Urmatoarea adversara: Jennifer Brady.

Cati bani vrea Tiriac de la Simona Halep in schimbul unei masini din colectia lui impresionanta. Raspunsul surprinzator al omului de afaceri

Ion Tiriac a surprins recent cu raspunul unei intrebari primite de catre o jurnalista. Cat i-ar cere in schimbul unei masini din colectia sa? Raspunsul omului de afaceri a fost unul neasteptat. Cat ii cere Tiriac Simonei Halep pentru o masina din colectia lui? Ion Tiriac a avut o reactie neasteptata la adresa Simonei Halep.

Ce reactie au organizatorii de la Dubai, dupa ce au aflat declaratiile Simonei Halep despre calificarea in semifinale

Dupa un meci greu impotriva jucatoarei Ons Jabeur, Simona a avut de infruntat o alta jucatoare de top in sferturile de finala ale turneului WTA Dubai, este vorba de Aryna Sabalenka. Ce reactie au organizatorii de la Dubai, dupa ce au aflat declaratiile Simonei Halep despre calificarea in semifinale Simona s-a impus cu 3-6, 6-2, .

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in penultimul act de la Dubai

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai, dupa ce a reusit sa o invinga pe Aryna Sabalenka, in trei seturi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )