Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Grecul Tsitsipas scrie istorie la Australian Open! O noua victorie memorabila pentru pustiul de 20 de ani

Adevărul Adevărul,
VIDEO Grecul Tsitsipas scrie istorie la Australian Open! O noua victorie memorabila pentru pustiul de 20 de ani

Stefanos Tsitsipas este surpriza momentului in tenisul masculin mondial si dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer a bifat un nou meci memorabil la Australian Open. continuă pe Adevărul

Grecul Tsitsipas scrie istorie la Australian Open! O noua victorie memorabila pentru pustiul de 20 de ani

Stefanos Tsitsipas este surpriza momentului in tenisul masculin mondial si dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer a bifat un nou meci memorabil la Australian Open.

VIDEO Roger Federer, lovitura zilei la Australian Open

Roger Federer 3 ATP) a oferit cea mai frumoasa lovitura a zilei de duminica de la Australian Open, in partida pierduta in fata lui Stefanos Tsitsipas. in tie-break-ul setului al patrulea, la 2-1 pentru grec, Fedex si-a adjudecat un schimb de mingi intens gratie unei lovituri superbe de forehand la care Tsitsipas nu a mai putut interveni.

Serena Williams calca totul in picioare la Australian Open! O noua victorie categorica, care de la inceputul turneului a pierdut doar noua game-uri

Serena Williams este in mare forma la Australian Open, acolo unde efectiv si-a demolat adversarele pana in acest moment.

Serena Williams calca totul in picioare la Australian Open! O noua victorie categorica la turneul in care a pierdut doar noua game-uri

Serena Williams este in mare forma la Australian Open, acolo unde efectiv si-a demolat adversarele pana in acest moment.

VIDEO Rafael Nadal, lovitura zilei la Australian Open

Cea mai frumoasa lovitura a zilei de marti de la Australian Open a fost reusita de Rafael Nadal. in setul al doilea al partidei cu Frances Tiafoe 39 ATP), ibericul si-a surprins adversarul cu al sau forehand incredibil. Nadal l-a invins in trei seturi pe Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2, calificandu-se pentru a sasea oara in semifinale la Melbourne.

VIDEO Kei Nishikori, lovitura zilei la Australian Open

Kei Nishikori 9 ATP) a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei de luni de la Australian Open, dupa un schimb impresionant de mingi cu Pablo Carreno-Busta 23 ATP). Partida contand pentru calificarea in sferturile de finala ale competitiei de la Melbourne se afla in acest moment in setul decisiv.

Stefanos Tsitsipas ajunge in semifinale la Australian Open

Grecul Stefanos Tsitsipas s-a calificat, marti, in careul de asi de la Australian Open, dupa o victorie obtinuta in fata spaniolului Roberto Bautista Agut.

VIDEO Criza de nervi la Australian Open! Ce a facut castigatorul Turneului Campionilor de suparare ca a pierdut

Alexander Zverev, ultimul castigator al Turneului Campionilor, a fost eliminat in optimile de finala la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Continua visul lui Stefanos Tsitsipas - Grecul, n semifinale la Melbourne (victorie n patru seturi cu Roberto Bautista)

Parcursul de vis al lui Stefanos Tsitsipas continua la Melbourne, grecul reusind marti sa se califice in semifinalele de la Australian Open. Dupa un meci de lupta de trei ore si 15 minute cu Roberto Bautista Agut, Stefanos s-a impus in patru seturi, scor 7-5, 4-6, 6-4, 7-62).

VIDEO Australian Open: Roger Federer (campionul en-titre), eliminat n optimi - Stefanos Tsitsipas s-a impus n patru seturi dupa un meci de trei ore si 45 de minute

Roger Federer 3 ATP) si Stefanos Tsitsipas 15 ATP) au oferit poate cel mai frumos meci de pana acum la actuala editie a turneului Australian Open. Grecul in varsta de 20 de ani a reusit marea surpriza si l-a eliminat din competitie pe detinatorul trofeului de la Melbourne, dupa o victorie in patru seturi, scor 6-7 13), 7-6 3), 7-5, 7-6 5). Partida epica de pe Rod Laver Arena s-a incheiat dupa trei ore si 45 de minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2341 seconds )