Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO WTA Roma: Caroline Wozniacki a ntregit tabloul sferturilor (victorie muncita cu Anastasija Sevastova)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Roma: Caroline Wozniacki a ntregit tabloul sferturilor (victorie muncita cu Anastasija Sevastova)

Caroline Wozniacki a avut de tras in meciul cu Anastasija Sevastova, victoria conturandu-se dupa o partida de doua ore si 15 minute 6-2, 5-7, 6-3). Daneza a completat tabloul sferturilor de la Roma Premier 5), competitie unde Romania mai are o singura reprezentanta pe tabloul de simplu: Simona Halep duel cu Caroline Garcia pentru un loc in semifinale). continuă pe Hotnews

WTA Roma: Caroline Wozniacki a ntregit tabloul sferturilor (victorie muncita cu Anastasija Sevastova)

Caroline Wozniacki a avut de tras in meciul cu Anastasija Sevastova, victoria conturandu-se dupa o partida de doua ore si 15 minute 6-2, 5-7, 6-3). Daneza a completat tabloul sferturilor de la Roma Premier 5), competitie unde Romania mai are o singura reprezentanta pe tabloul de simplu: Simona Halep duel cu Caroline Garcia pentru un loc in semifinale).

VIDEO WTA Roma: Maria Sharapova, n semifinale dupa un meci thriller cu Jelena Ostapenko; Caroline Wozniacki, eliminata de Anett Kontaveit

Trei ore si 11 minute a durat meciul dintre Maria Sharapova si Jelena Ostapenko, o partida in care cele doua jucatoare au semanat cu doi pugilisti: si-au carat lovitura dupa lovitura, iar pana la urma invingatoare la puncte a iesit Masha: 6-76), 6-4, 7-5. Surpriza zilei a venit insa dintr-o alta disputa de pe tabloul feminin de simplu de la Roma: Anett Kontaveit a trecut in doua seturi, 6-3, 6-1, de Caroline Wozniacki locul doi mondial), obtinand la fel ca Sharapova) calificarea in semifinalele de la Foro Italico.

VIDEO WTA Roma: Elina Svitolina (campioana en-titre), prima semifinalista la Foro Italico (a nvins-o pe Angelique Kerber)

Invingatoare la Foro Italico in 2017, Elina Svitolina 4 WTA) si-a respectat statutul de favorita in disputa cu Angelique Kerber 12 WTA), jucatoarea din Ucraina castigand meritat in doua seturi 6-4, 6-4). Victoria o duce pe Elina in semifinale, dupa un meci de o ora si 26 de minute.

VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova, nvinsa n turul doi de luptatoarea Maria Sakkari - Sportiva din Cehia a rupt cu racheta scaunul arbitrei dupa infrngere

Apele linistite sapa adanc: cunoscuta pentru calmul sau nordic, Karolina Pliskova a oferit faza zilei la turneul de la Roma. invinsa dupa un meci de lupta de Maria Sakkari Grecia, 42 WTA), Karolina si-a varsat nervii pe scaunul arbitrei, lovind de mai multe ori cu racheta in acesta, spre surprinderea intregii asistente. Se actualizeaza.

VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova, nvinsa n turul doi de Maria Sakkari - Sportiva din Cehia a rupt cu racheta scaunul arbitrei dupa infrngere

Apele linistite sapa adanc: cunoscuta pentru calmul sau nordic, Karolina Pliskova a oferit faza zilei la turneul de la Roma. invinsa dupa un meci de lupta de Maria Sakkari Grecia, 42 WTA), Karolina si-a varsat nervii pe scaunul arbitrei, lovind de mai multe ori cu racheta in acesta, spre surprinderea tuturor celor prezenti pe arena Pietrangeli. Desi a castigat primul set 6-3), sportiva din Cehia le-a cedat pe urmatoarele doua 6-3, 7-5).

VIDEO WTA Roma: Irina Begu, eliminata de Angelique Kerber dupa un meci maraton/ La capatul puterilor

Dupa doua ore si 38 de minute, Irina Begu a fost nevoita sa se recunoasca invinsa de Angelique Kerber, in turul doi al turneului de la Roma Premier 5). Consumul de energie a fost unul imens, cele doua fiind epuizate la finalul disputei 3-6, 7-5, 7-5 pentru Angie).

WTA Roma: Sorana Crstea si Irina Begu debuteaza marti pe tabloul de simplu de la Foro Italico

Romania va fi reprezentata marti de doua jucatoare pe tabloul de simplu de la Internazionali BNL D'Italia, Sorana Cirstea si Irina Begu facandu-si debutul in competitia de categorie Premier 5.

WTA Roma: Irina Begu s-a calificat n turul doi, unde o va ntlni pe Angelique Kerber

Irina Begu, locul 41 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Shuai Peng, locul 35 WTA, informeaza News. ro.

WTA Roma: Simona Halep, n sferturi fara sa joace - Madison Keys s-a retras nainte de meciul cu liderul mondial

Simona Halep a ajuns printre cele mai bune opt jucatoare de la Roma Premier 5) fara sa fi jucat meciul cu Madison Keys, sportiva din SUA abandonand cu cateva ore inainte de duelul cu Simona. Americanca s-a retras si din proba de dublu de la Foro Italico. Pe durata meciului cu Dona Vekic din turul anterior), Madison a acuzat unele probleme la spate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )