Libnet.ro
UNICEF

20:30

WTA Roma: Simona Halep, n sferturi fara sa joace - Madison Keys s-a retras nainte de meciul cu liderul mondial

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Simona Halep, n sferturi fara sa joace - Madison Keys s-a retras nainte de meciul cu liderul mondial

Simona Halep a ajuns printre cele mai bune opt jucatoare de la Roma Premier 5) fara sa fi jucat meciul cu Madison Keys, sportiva din SUA abandonand cu cateva ore inainte de duelul cu Simona. Americanca s-a retras si din proba de dublu de la Foro Italico. Pe durata meciului cu Dona Vekic din turul anterior), Madison a acuzat unele probleme la spate. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Roma: Simona Halep, en-fanfare n optimi (6-1, 6-0 cu Naomi Osaka)/ Picioarele fermecate

Naomi Osaka a fost sparring partner-ul ideal pentru Simona Halep, sedinta de pregatire durand doar 59 de minute 6-1, 6-0). Picioarele Simonei s-au miscat incredibil, permitandu-i liderului mondial sa ajunga la aproape toate mingile si sa-i sape adversarei pas cu pas neincrederea in minte. A fost meciul perfect din punct de vedere tactic: a lovit cu mult topsin, a servit cu kick, a deplasat-o pe nipona scotand-o din zona de confort) si a jucat-o in mare parte pe rever, anihilandu-i principala arma - forehandul. Halep se califica in optimile turneului de la Roma Premier 5), faza a competitiei unde va da peste invingatoarea dintre Dona Vekic Croatia, 52 WTA) si Madison Keys SUA, 14 WTA).

Simona Halep, meci crucial cu Madison Keys: poate pierde locul unu WTA

Simona Halep joaca joi cu Madison Keys in optimile de finala ale turneului de la Roma. Halep isi apara locul mondial la acest meci.

Simona Halep in sferturi la Roma dupa retragerea lui Madison Keys

Simona Halep ar fi trebuit sa o intalneasca, miercuri dupa ora 14:00, pe americanca Madison Keys in optimile de finala ale turneului WTA de la Roma.

Simona Halep s-a pregatit luni la Roma alaturi de Garbine Muguruza

In asteptarea aflarii numelui jucatoarei pe care o va intalni in turul doi de la Roma, Simona Halep s-a antrenat luni alaturi de Garbine Muguruza. intrecerea de la Foro Italico de categorie Premier 5) este ultima repetitie inainte de Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roma, dupa retragerea americancei Madison Keys

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie 1, s-a calificat joi in sferturile turneului WTA de la Roma, dotat cu premii de 2. 000 euro, datorita abandonului americancei Madison Keys, cap de serie 13,.

Simona Halep, calificata in sferturi la Roma fara a intra macar pe teren: Ce a patit adversa sa inaintea meciului

Simona Halep a trecut direct in faza sferturilor de finala de la Roma fara a calca macar pe teren joi. Adversa sa, Madison Keys, si-a anuntat retragerea cu 90 de minute inainte de inceputul meciului. in.

LIVE TEXT Simona Halep contra Madison Keys in optimi la Roma (14:00)

Simona Halep o intalneste, miercuri dupa ora 14:00, pe americanca Madison Keys in optimile de finala ale turneului WTA de la Roma. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

ALERTA! SIMONA HALEP, in pericol la ROMA! S-a aflat in urma cu PUTIN TIMP

Jucatoarea americana Madison Keys, locul 14 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Roma, faza in care o va intalni pe Simona Halep. Keys, favorita 13, a invins-o in turul.

ALERTA! SIMONA HALEP, in pericol la ROMA! S-a intamplat in urma cu PUTIN TIMP

Jucatoarea americana Madison Keys, locul 14 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Roma, faza in care o va intalni pe Simona Halep. Keys, favorita 13, a invins-o in turul.

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturi de la Roma: are palmares pozitiv contra ei

Simona Halep va juca vineri in sferturile de finala ale turneului de Roma contra frantuzoaicei Caroline Garcia, locul 7 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )