Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cele mai bune jucatoare de tenis din ultimul deceniu. SIMONA HALEP ocupa un loc entuziasmant, in viziunea celei mai prestigioase reviste de profil din lume

B1 B1,
Cele mai bune jucatoare de tenis din ultimul deceniu. SIMONA HALEP ocupa un loc entuziasmant, in viziunea celei mai prestigioase reviste de profil din lume

Simona Halep a fost, in perioada 2010-2019, a doua tenismena de pe Glob, in viziunea Tennis Magazine, fiind depasita in acest top doar de Serena Williams, potrivit sport. ro. Numarul 1 mondial la finalul ani. continuă pe B1

P Cele mai bune oferte din catalogul Flanco de Black Friday

Flanco a inceput campania de Black Friday in 25 octombrie si isi asteapta clientii cu cele mai mari reduceri din an la toate gamele de produse pana in 23 noiembrie. Este cea mai mare.

HOROSCOP. Ele sunt cele mai bune mame ale zodiacului. Vezi daca si tu te numeri printre ele

Fiecare semn al zodiacului are o personalitate distincta, iar atunci cand vine vorba de instinctul matern, exista unele femei care il poseda in mod natural mai mult decat altele. Ceea ce le face mame.

Cele mai bune bancuri cu minciuni. Cand va zbura bona, folosindu-se de aripi de ingeras

Minciunile fac parte din viata de zi cu zi, fie ca recunoastem sau nu acest lucru. Cel putin o data in viata am fost pusi in situatia de a minti pentru a ne salva dintr-o situatie neplacuta.

Cele mai bune ceaiuri pentru intarirea metabolismului si scaderea in greutate

Pe langa beneficii ale ceaiului precum capacitatea de a calma durerile de gat si chiar de a ajuta la prevenirea cancerului sau a diabetului, licoarea poate ajuta si la scaderea in greutate sau la cresterea metabolismului.

Averea miliardarilor a scazut in 2018 pentru prima data in ultimul deceniu

Pentru prima data in ultimul deceniu, cei mai bogati oameni ai lumii au suferit in 2018 de o diminuare a averilor lor, din cauza incertitudinilor geopolitice si a pietelor bursiere volatile, sustine un raport publicat de UBS si PwC, transmite Reuters.

Averile celor mai bogati oameni din lume au scazut in 2018 pentru prima oara in ultimul deceniu

Averile celor mai bogati oameni din lume au scazut anul trecut pentru prima oara in ultimul deceniu, din cauza tulburarilor geopolitice si a instabilitatii pietelor de capital, potrivit unui raport realizat de banca elvetiala UBS si de firma de consultanta PwC, transmite Reuters.

VIDEO, FOTO Povestea milioanelor de oameni care au parasit insula de smarald - Foamete, disperare si drumul insangerat catre vremuri mai bune

Irlanda este un loc cu totul special fiindca populatia insulei era la 1850 mult mai numeroasa decat in prezent, in timp ce in mai toate tarile lumii populatia s-a dublat sau triplat in 170 de ani. De mai mult de un mileniu oamenii au tot parasit insula de smarald, iar povestea a 10 milioane de oameni este spusa de un muzeu digital din Dublin. in locul numit EPIC nu sunt vitrine cu obiecte vechi, ci zeci de ecrane uriase, proiectii, senzori si jocuri. Istoria nu trebuie sa fie un sir sec de nume si date, iar muzeul deschis in 2016 este cu totul special. in articol puteti citi si despre istoria valurilor de plecari din Irlanda si despre Foametea Cartofului, unul dintre cele mai negre momente ale Europei in secolul 19.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cele mai tari faze cu candidatii, la final de campanie

Antena 3 a prezentat cele mai palpitante momente din campania prezidentiala de pana acum. Candidatii s-au intrecut in actiuni care mai de care mai spectaculoase.

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, a fost a fost una din cele mai frumoase prezente la nunta surorii ei mai mari. Galerie FOTO

Gigi Becali este un tata implinit. Fata cea mare, Teodora, s-a casatorit de curand, iar Alexandra si Cristina isi asteapta si ele printul. Fetele lui Becali au crescut si sunt gata sa iasa din strictetea cu care au fost crescute de patronul FCSB. Fiica mijlocie a lui Becali una din cele mai frumoase prezente .

Cele mai comice faze cu Mircea Diaconu de pe vremea cand era actor si nu candidat la presedintia Romaniei. VIDEO

8Mircea Diaconu s-a nascut pe 24 decembrie1949, la Vladesti, Muscel, Romania. Este un actor, om politic si fost profesor la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica Ion Luca Caragiale din Bucuresti, fost director al Teatrului Nottara din Bucuresti a demisionat in noiembrie 2011, fiind declarat in conflict de interese in urma actiunii penale a .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )