Libnet.ro
UNICEF

08:00

Averile celor mai bogati oameni din lume au scazut in 2018 pentru prima oara in ultimul deceniu

Adevărul Adevărul,
Averile celor mai bogati oameni din lume au scazut in 2018 pentru prima oara in ultimul deceniu

Averile celor mai bogati oameni din lume au scazut anul trecut pentru prima oara in ultimul deceniu, din cauza tulburarilor geopolitice si a instabilitatii pietelor de capital, potrivit unui raport realizat de banca elvetiala UBS si de firma de consultanta PwC, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Cazul care a ingrozit Irlanda. Doi adolescenti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni din istoria Irlandei care au fost condamnati pentru crima, dupa ce au ucis o fata de 14 ani

Doi adolescenti au fost condamnati pe viata, respectiv la 15 ani, pentru uciderea unei fete pe care au ademenit-o intr-o casa abandonata, au batut-o cu salbaticie si agresat-o sexual intr-un caz care a oripilat Irlanda. Cei doi baieti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni care au fost condamnati vreodata in Irlanda, relateaza The Guardian.

Numai de bine. Cele mai spectaculoase librarii din lume

Suntem tot cu gandul la vacante, iar de data aceasta Oana Portase a pregatit ceva special pentru iubitorii de lectura. O lista cu cele mai spectaculoase librarii din lume pe care le puteti vizita. Sunt librarii.

Boris Becker: Simona Halep are o sansa de a castiga Australian Open Parerea fostului tenisman despre cel mai bun jucator din lume

Fostul tenisman german Boris Becker, cu sase Grand Slam-uri in palmares, a declarat, marti, ca Simona Halep are nevoie de o mai buna programare a meciurilor in partea a doua a sezonului si o vede printre favorite la Australian Open 2020.

Cele mai bizare bauturi din lume. Combinatiile care par imposibile pentru europeni sunt adulate de asiatici

Cei mai mari consumatori de bauturi ciudate, cu gusturi sau ingrediente bizare sunt, de departe, asiaticii. Combinatiile de arome par aproape imposibile, iar unele ingrediente intorc stomacul pe dos celor mai multi dintre oamenii obisnuiti.

Topul tarilor europene cu cei mai fericiti oameni. Romania, in coada clasamentului

Belgia, Olanda, Austria si Finlanda sunt tarile din Uniunea Europeana cu cei mai fericiti oameni. Romania se afla in coada clasamentului, alaturi de Letonia, Bulgaria, Croatia si Lituania, potrivit unor date publicate joi de Eurostat.

El e cel mai bine platit rugbist din lume: Neo-zeelandezul Sonny Bill Williams a semnat cu Toronto Wolfpack

Neo-zeelandezul Sonny Bill Williams, de doua ori campion mondial, a semnat cu echipa canadiana Toronto Wolfpack si a devenit cel mai bine platit rugbist din lume.

P Cele mai bune oferte din catalogul Flanco de Black Friday

Flanco a inceput campania de Black Friday in 25 octombrie si isi asteapta clientii cu cele mai mari reduceri din an la toate gamele de produse pana in 23 noiembrie. Este cea mai mare.

Simpaticul pusti a ajuns unul dintre cei mai iubiti actori din Romania: Visul meu a fost sa devin gunoier. Acum, fanii il urmaresc la PRO TV

In mod cert viata multor vedete de la noi arata in prezent cu mult diferit, fata de cum si-o imaginau in copilarie. Este cazul si simpaticului pusti care a ajuns unul dintre cei mai indragiti actori din Romania, si pe care il puteti vedea alaturi de parinti. intr-o poza rara, acesta e alaturi de parintii .

Mai multe firme din Japonia le-au interzis femeilor sa mai poarte ochelari, starnind un intreg scandal

Mai multe firme din Japonia le-au interzis angajatelor sa mai poarte ochelari la munca, noua politica starnind insa un val de critici si ajungand subiect de presa, relateaza BBC News.

Constructia celei mai mari inchisori din Europa se lasa cu ani grei de puscarie: Mita se ridica la 10 milioane de euro (VIDEO)

Scandal in Rusia! Constructia celei mai mari inchisori din Europa se lasa cu ani grei de puscarie. Un fost responsabil din serviciile penitenciare rusesti este acuzat ca ar fi primit mita 10 milioane.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )