Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mihaela Buzarnescu s-a intors multumita de la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Mihaela Buzarnescu s-a intors multumita de la Australian Open

Eliminata inca din primul tur de Venus Williams, dupa ce a servit pentru castigarea meciului, Mihaela Buzarnescu s-a declarat multumita de evolutia sa in primul turneu de Mare Slem al anului. continuă pe Online Sport

Mihaela Buzarnescu, dupa participarea la Australian Open: A fost un nceput bun pentru mine, am revenit la nivelul de dinainte de accidentare

Mihaela Buzarnescu a declarat, la revenirea in tara dupa participarea la Australian Open, ca se simte foarte bine din punct de vedere fizic si ca este multumita de forma aratata la Melbourne. Nivelul la care eram inainte de accidentare a revenit, a spus Buzarnescu, invinsa de Venus Williams in primul tur la Grand Slam-ul din Australia.

Halep s-a intors in tara dupa Australian Open: Voi lua cateva zile de pauza Ce zice despre colaborarea cu Van Cleemput

Simona Halep a revenit in Romania dupa eliminarea din optimile de la Australian Open, unde a fost invinsa, scor 1-6, 6-4. 4-6, de Serena Williams, locul 16 WTA.

Perechea Begu-Buzarnescu, ELIMINATA de la Australian Open din proba de dublu

Perechea formata Irina-Camelia Begu numarul 76 mondial) si Mihaela Buzarnescu numarul 25 mondial) a fost eliminata de la Australian Open, in runda a doua, din proba de dublu, dupa ce a pierdut meciul jucat cu.

Mihaela Buzarnescu: Sunt la nivelul la care eram inainte de accidentare Ce spune depre meciul cu Cehia, din Fed Cup

Jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu 26 WTA) a declarat, miercuri, pe Aeroportul Henri Coanda, ca este multumita de faptul ca a revenit la nivelul de dinaintea accidentarii, desi a fost eliminata din primul tur la Australian Open de americanca Venus Williams.

Australian Open: Irina Begu si Horia Tecau, eliminati n primul tur la dublu mixt; Mihaela Buzarnescu si Oliver Marach au abandonat

Irina Begu si Horia Tecau a fost eliminati, duminica, in primul tur al probei de dublu mixt de la Australian Open. Perechea romana a fost invinsa de echipa Nicole Melichar/Bruno Soares SUA/Brazilia), cap de serie numarul 2, scor 6-1, 6-3.

Serena Williams eliminata de la Australian Open. A ratat patru mingi de meci!

Aventura Serenei Williams la Australian Open s-a oprit in faza sferturilor de finala, dupa ce a pierdut incredibil in fata Karolinei Pliskova de la 5-1 in decisiv.

VIDEO Australian Open (f): Un nou rezultat-surpriza la Melbourne - Sloane Stephens, eliminata n optimi de Anastasia Pavlyuchenkova (Rezultatele zilei)

Ziua de duminica de la Australian Open s-a incheiat cu un nou rezultat neasteptat, Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA) reusind sa o elimine din competitie pe Sloane Stephens, favorita numarul cinci. Rusoaica a obtinut calificarea in sferturi dupa o victorie in trei seturi, scor 6-7 3), 6-3, 6-3. Au mai parasit primul Grand Slam al anului nume importante precum Angelique Kerber sau Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Serena Williams, eliminata dramatic de Karolina Pliskova, desi a condus cu 5-1 n decisiv si a avut patru mingi de meci

Serena Williams a avut parte de un adevarat thriller impotriva Karolinei Pliskova, americanca fiind eliminata in sferturile de la Australian Open desi a condus cu 5-1 in setul decisiv si a avut patru mingi de meci!.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Australian Open: in primul set m-am simtit ca si cum as fi fost lovita de tren

Liderul WTA Simona Halep a declarat, in conferinta de presa de la finalul meciului pierdut in fata Serenei Williams la Australian Open, ca in primul set s-a simtit ca si cum ar fi fost lovita de.

Simona Halep, eliminata de la Australian Open, dupa un meci infernal cu Serena Williams

Simona Halep a pierdut in fata Serenei Wiliams la Australian Open, dupa un meci extrem de disputat si extrem de echilibrat. Serena Wiliams a castigat categoric in primul set cu 6-1, iar in al doilea a revenit.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )