Libnet.ro
UNICEF

00:07

Serena, din nou ca TGV-ul. Anisimova a primit o lectie de tenis, iar Williams va juca o finala cu miza importanta

Adevărul Adevărul,
Serena, din nou ca TGV-ul. Anisimova a primit o lectie de tenis, iar Williams va juca o finala cu miza importanta

Serena Williams arata impresionant la Auckland, unicul turneu de pregatire pentru Australian Open 2020 inclus in programul sau. Campioana americana va juca finala atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu alaturi de Caroline Wozniacki) pentru prima data de la Wimbledon 2016 incoace, dupa ce sambata a invins-o clar pe Amanda Anisimova in semifinale, cu dublu 6-1, in 43 de minute. continuă pe Adevărul

BMW-ul lovit de tramvai, PRINS DIN NOU in trafic! CUM ARATA ACUM masina? ASA CEVA... (VIDEO)

BMW-ul lovit recent de un tramvai deoarece blocase sina a fost surprins din nou pe strazi! BABA VANGA, PROFETIE DE COSMAR: AM INTRAT iN ANUL APOCALIPSEI: URGIA E APROAPE Masina din incidentul care a pus pe.

De ce a ajuns din nou in instanta Stefania Nistor. Ce se intampla acum cu jandarmerita

Jandarmerita Stefania Nistor, batuta la protestele din 10 august 2018, a ajuns din nou in instanta. Ce se intampla acum cu ea? De ce a ajuns din nou in instanta Stefania Nistor? Stefania Nistor facea parte din fortele de ordine ale Jandarmeriei si a fost lovita de mai multi protestatari in 10 august 2018. Femeia .

Rares Bogdan, lasat din nou pe dinafara. Raluca Turcan, anunt despre negocierea anticipatelor

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL a cam disparut din peisaj in ultimele saptamani. Fostul jurnalist nu a mai fost deloc vizibil in spatiul public la ultimele decizii care s-au luat de PNL. Ce se intampla cu Rares Bogdan De cand a debutat anul 2020, Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si-a redus aparitiile sale televizate, in contextul in .

LIVEVIDEO Haosul pune din nou stapanire pe Franta: Proteste masive si greva in transporturi

Haosul din transporturi a pus din nou stapanire pe Franta in contextul in care sindicatele au reluat masivele proteste fata de planul lui Emmanuel Macron de reformare a sistemului de pensii in a 36-a zi consecutiva de manifestatii antiguvernamentale, devenind astfel una dintre cele mai longevive miscari sociale, scrie euronews.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, audiat din nou la DIICOT dupa ce si-a schimbat declaratia privind uciderea Luizei Melencu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a fost scos din arest vineri si dus la DIICOT, unde urmeaza sa fie audiat de procurori pentru a doua zi la rand, in conditiile in care si-a schimbat declaratia initiala si a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din aprilie 2019.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )