Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep, inaintea debutului - Darren Cahill, antrenorul care practic a invatat o jucatoare sa castige Slam-uri

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, inaintea debutului - Darren Cahill, antrenorul care practic a invatat o jucatoare sa castige Slam-uri

Nu a mai ramas mult timp pana cand Simona Halep va debuta la Australian Open. Meciul cu Jennifer Brady din runda inaugurala va avea loc marti, nu inainte de ora 10:00 LiveText pe HotNews. ro). Campioana de la Wimbledon este vazuta printre favoritele la castigarea competitiei, iar unul dintre punctele forte il reprezinta, conform expertilor Eurosport, revenirea lui Darren Cahill: antrenorul care practic a invatat o jucatoare sa castige Slam-uri. continuă pe Hotnews

Simona Halep si cum a schimbat-o colaborarea cu Darren Cahill: Eu nu glumeam inainte sa-l cunosc pe el

Simona Halep a vorbit despre relatia cu Darren Cahill, antrenorul care a revenit in echipa ei dupa o pauza de un an, dezvaluind cum a schimbat-o colaborarea cu tehnicianul australian. Jucatoarea din Constanta a declarat ca in trecut nu glumea atunci cand se afla pe terenul de tenis, iar dupa un esec ramanea suparata timp de trei zile.

Simona Halep, prima declaratie de la Australian Open 2020. A treia tenismena a lumii debuteaza, marti, in compania lui Jennifer Brady (VIDEO)

Australian Open a inceput, astfel ca toate emotiile romanilor sunt indreptate catre Simona Halep, a treia tenismena a lumii, care ajungea pana in marea finala de la Antipozi in 2018, unde pierdea cu Caroline.

Simona Halep sau Diavolul Tasmanian. Cum o vede Darren Cahill pe romanca, intr-un documentar

Regizorul Radu Muntean a filmat alaturi de Simona Halep primul documentar despre cariera sportivei. Filmarile au avut loc in Dubai, inainte de startul actualului sezon, iar primul trailer a fost deja postat de Simona pe retelele sociale. in acest documentar, antrenorul Darren Cahill o compara pe Simona cu Diavolul Tasmanian. Simona Halep va avea un .

Simona Halep, pregatita pentru Australian Open: imi doresc foarte mult sa castig, dar va fi foarte dificil

Simona Halep a sustinut o conferinta de presa, duminica, la Melbourne, inaintea debutului la Australian Open 2020, sportiva din Romania reiterandu-si dorinta de a castiga un nou titlu de Grand Slam, dupa cele de la Roland Garros si Wimbledon.

Cati bani poate incasa Simona Halep la Australian Open. Premii uriase puse in loc la primul turneu de Grand Slam al anului

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dotat cu premii in valoare totala de 71 de milioane de dolari. in cazul in care sportiva din Constanta va reusi sa castige competitia, in cont ii va intra o suma uriasa. Simona Halep poate castiga premii uriase la .

Cand joaca Simona Halep primul meci la Australian Open

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, primul meci la Australian Open. Numarul 4 WTA isi doreste sa castige turneul care se va desfasura in Melbourne, insa anunta ca nu ii va fi deloc usor, in conditiile in care orasul a fost afectat de incendiile din ultima vreme. Simona Halep Jennifer Brady, in turul 1 .

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

VIDEO Simona Halep, subiect al unui documentar regizat de Radu Muntean

Filmarile documentarului despre Simona Halep, realizat de regizorul Radu Muntean, au avut loc in Dubai, inainte de startul noului sezon, iar Simona a postat pe o retea sociala un prim trailer, in care vorbeste despre visul de a castiga Australian Open.

Veste buna pentru superstitiosi. Debutul de Australian Open a adus primul semn ca Simona Halep are toate sansele sa triumfe la Antipozi

Simona Halep isi incepe aventura la Australian Open, turneu la care ajungea pana in finala in anul 2018, cand pierdea dramatic, in compania lui Caroline Wozniacki, dupa ce sportiva daneza se folosea de un.

Australian Open: Programul zilei a doua - Cand se va juca Simona Halep vs Jennifer Brady

Organizatorii de la Australian Open au anuntat deja programul zilei de marti, o zi in care va intra in scena si Simona Halep. Meciul fostei finaliste de la Melbourne cu Jennifer Brady va avea loc pe Margaret Court Arena, in sesiunea de seara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3196 seconds )