Libnet.ro
UNICEF

08:01

Australian Open: Programul zilei a doua - Cand se va juca Simona Halep vs Jennifer Brady

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Programul zilei a doua - Cand se va juca Simona Halep vs Jennifer Brady

Organizatorii de la Australian Open au anuntat deja programul zilei de marti, o zi in care va intra in scena si Simona Halep. Meciul fostei finaliste de la Melbourne cu Jennifer Brady va avea loc pe Margaret Court Arena, in sesiunea de seara. continuă pe Hotnews

Sorana Cirstea, in programul primei zile la Australian Open. Meciurile zilei, cu Venus Williams - Cori Gauff cap de afis

Australian Open 2020 incepe in aceasta noapte, de la ora Romaniei 2. Sorana Cirstea este singura romanca programata sa intre pe teren, in jurul orei 3. 30, pentru duelul cu favorita 32 a tabloului, Barbora Strycova, pe Terenul 22, dupa incheierea partidei dintre iberica Paula Badosa si suedeza Johanna Larsson.

Veste buna pentru superstitiosi. Debutul de Australian Open a adus primul semn ca Simona Halep are toate sansele sa triumfe la Antipozi

Simona Halep isi incepe aventura la Australian Open, turneu la care ajungea pana in finala in anul 2018, cand pierdea dramatic, in compania lui Caroline Wozniacki, dupa ce sportiva daneza se folosea de un.

Monica Niculescu si-a aflat adversara de la Australian Open

Dupa trei tururi de calificare Monica Niculescu va juca pe tabloul principal de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep a inceput antrenamentele in Melbourne, pentru Australian Open. Cand va juca primul meci

Simona Halep 3 WTA) a ajuns la Melbourne, acolo unde a inceput antrenamentele pentru Australian Open, turneu care se va desfasura intre 20 ianuarie si 2 februarie.

Ora primului meci pentru Simona Halep la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4, Simona Halep va intra in competitia de la Australian Open in cursul zilei de marti.

Cand joaca Simona Halep primul meci la Australian Open

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, primul meci la Australian Open. Numarul 4 WTA isi doreste sa castige turneul care se va desfasura in Melbourne, insa anunta ca nu ii va fi deloc usor, in conditiile in care orasul a fost afectat de incendiile din ultima vreme. Simona Halep Jennifer Brady, in turul 1 .

Australian Open: Novak Djokovic, Roger Federer si Stefanos Tsitsipas, in turul doi; Denis Shapovalov si Borna Coric, eliminati (Rezultatele zilei)

Prima zi de la Australian Open a adus si doua eliminari din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu masculin. Canadianul Denis Shapovalov favorit 13) si croatul Borna Coric 25) au parasit primul Grand Slam al anului inca din runda inaugurala. in faza urmatoare s-au calificat nume importante precum Novak Djokovic, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini sau Grigor Dimitrov.

Australian Open: Debut dificil pentru Ashleigh Barty; Naomi Osaka, Serena Williams si Caroline Wozniacki, in turul doi (Rezultatele zilei)

Ashleigh Barty 1 WTA) nu a avut parte de un debut lejer la Australian Open, australianca fiind nevoita sa revina de la 0-1 la seturi in confruntarea cu Lesia Tsurenko 120 WTA). Liderul mondial a evitat o mare surpriza, adjudecandu-si urmatoarele doua seturi si obtinand calificarea in turul al doilea 5-7, 6-1, 6-1). Au mai trecut in runda urmatoare jucatoare precum Naomi Osaka, Petra Kvitova, Serena Williams, Petra Martic, Caroline Wozniacki sau Sofia Kenin.

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

Cati bani poate incasa Simona Halep la Australian Open. Premii uriase puse in loc la primul turneu de Grand Slam al anului

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dotat cu premii in valoare totala de 71 de milioane de dolari. in cazul in care sportiva din Constanta va reusi sa castige competitia, in cont ii va intra o suma uriasa. Simona Halep poate castiga premii uriase la .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )