Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cirstea continua la Australian Open dupa un meci de mare lupta

Online Sport Online Sport,
Cirstea continua la Australian Open dupa un meci de mare lupta

Sorana Cirstea s-a calificat, marti dimineata, in turul secund al Australian Open dupa o victorie in trei seturi la Zarina Diyas din Kazahstan. continuă pe Online Sport

VIDEO Revenire impresionata si victorie mare pentru Sorana Carstea la Australian Open, dupa ce a irosit sase mingi de meci

Sorana Carstea a obtinut o victorie extrem de muncita in primul tur de la Australian Open, unde a trecut de Zarina Dyas, din Kazahstan.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Dias Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

VIDEO Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Diyas Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

Sorana Cirstea a dat LOVITURA! Romanca s-a calificat in turul doi al Australian Open

Sorana Cirstea este a doua jucatoare romana care se califica in mansa secunda a Australian Open, dupa un meci spectaculos in care a invins-o pe Zarina Dias Kazahstan), locul 60 WTA,.

Halep sufera pentru victorie in primul tur la Australian Open

Simona Halep a avut parte de un prim tur greu la Australian Open, un meci castigat la mare lupta cu tanara Destanee Aiava, reprezentanta gazdelor in varsta de doar 17 ani, si care putea avea urmari groaznice pentru lidera mondiala din cauza unei accidentari in debutul setului secund.

Australian Open 2018: miracol la Antipozi, o jucatoare de 15 ani a ajuns in turul al doilea dupa ce a batut o favorita!

O tanara de doar 15 ani a dat marea lovitura la Australian Open, dupa ce a trecut trei tururi de calificari si a castigat si in primul meci de pe tabloul principal.

Ana Bogdan, victorie uriasa la Australian Open. A trecut de Kristina Mladenovic, numarul 11 mondial

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a reusit sa se califice in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o surprinzator pe Kristina Mladenovic F.

Australian Open. Irina Begu, calificata in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat, luni dimineata, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, luni, pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 31, cu 3-6, 6-4, 8-6.

Australian Open: Simona Halep va debuta marti, dupa ora 05.30 (Programul jucatoarelor din Romania)

Simona Halep 1 WTA) va debuta marti dimineata la Australian Open, dupa ora 05. 30 ora Romaniei), potrivit programului anuntat de organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului. Liderul mondial o va intalni in primul tur al competitiei pe Destanee Aiava Australia - locul 193 WTA, beneficiara a unui wild card).

VIDEO Australian Open: Maria Sharapova, victorie fara emotii la revenirea in turneul de la Antipozi

Revenita la Australian Open, dupa ce in 2016 a fost depistata pozitiv chiar la acest turneu, Maria Sharapova 48 WTA) a debutat cu o victorie categorica, scor 6-1, 6-4 in fata jucatoarei Tatjana Maria Germania, 47 WTA). Rusoaica a avut nevoie de o ora si 20 de minute pentru a-si asigura calificarea in mansa secunda a primului turneu de Grand Slam al anului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )