Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Diyas Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale. continuă pe Hotnews

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Dias Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

Australian Open: Irina Begu, in turul doi - Revenire superba dupa ce a fost condusa cu 6-3 si 4-0

Irina Camelia Begu 40 WTA) a avut parte de un meci interzis cardiacilor, jucatoarea noastra reusind sa o invinga pe Ekaterina Makarova Rusia - 33 WTA si cap de serie numarul 31), dupa ce la un moment dat era condusa cu 6-3 si 4-0. Irina merge in turul doi de la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Australian Open: Ana Bogdan, in turul doi dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic, favorita 11

Ana Bogdan locul 104 WTA) a invins-o, marti, pe Kristina Mladenovic Franta), favorita numarul 11, scor 6-3, 6-2, calificandu-se astfel in premiera in mansa a doua a turneului de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, debut cu dreptul la Melbourne

Cap de serie numarul 2, Roger Federer a obtinut, marti, calificarea in turul doi al turneului de Grand Slam de la Australian Open. Campionul elvetian s-a impus in trei seturi impotriva slovenului Aljaz Bedene 51 ATP), scor 6-3, 6-4, 6-3.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, calificare la pas in turul al doilea

Sarbul Novak Djokovic 14 ATP), revenit in circuit dupa o pauza de sase luni cauzata de o accidentare la cot, a debutat cu dreptul la Australian Open, invingandu-l in trei seturi, scor 6-1, 6-2, 6-4, pe americanul Donald Young 63 ATP).

VIDEO Australian Open: Maria Sharapova, victorie fara emotii la revenirea in turneul de la Antipozi

Revenita la Australian Open, dupa ce in 2016 a fost depistata pozitiv chiar la acest turneu, Maria Sharapova 48 WTA) a debutat cu o victorie categorica, scor 6-1, 6-4 in fata jucatoarei Tatjana Maria Germania, 47 WTA). Rusoaica a avut nevoie de o ora si 20 de minute pentru a-si asigura calificarea in mansa secunda a primului turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open: Programul sportivilor romani in prima zi a competitiei de la Melbourne

Luni va debuta Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, Monica Niculescu, Irina-Camelia Begu, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil urmand sa evolueze in primul tur al competitiei, conform programului anuntat de organizatori.

VIDEO Galerie inedita pentru Sorana Cirstea! Cine o incurajeaza in fiecare an la Melbourne

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la Melbourne dupa ce a supravietuit unui meci extrem de intens cu Zarina Diyas din Kazahstan.

Sorana Cirstea a dat LOVITURA! Romanca s-a calificat in turul doi al Australian Open

Sorana Cirstea este a doua jucatoare romana care se califica in mansa secunda a Australian Open, dupa un meci spectaculos in care a invins-o pe Zarina Dias Kazahstan), locul 60 WTA,.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Sorana Cirstea a reusit sa se califice marti in turul al doilea al turneului Australian Open de la Melbourne. Jucatoarea romanca de tenis a invins-o pe Zarina Dias cu 5-7, 6-4,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3016 seconds )