Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Australian Open: Roger Federer, debut cu dreptul la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Roger Federer, debut cu dreptul la Melbourne

Cap de serie numarul 2, Roger Federer a obtinut, marti, calificarea in turul doi al turneului de Grand Slam de la Australian Open. Campionul elvetian s-a impus in trei seturi impotriva slovenului Aljaz Bedene 51 ATP), scor 6-3, 6-4, 6-3. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, calificare la pas in turul al doilea

Sarbul Novak Djokovic 14 ATP), revenit in circuit dupa o pauza de sase luni cauzata de o accidentare la cot, a debutat cu dreptul la Australian Open, invingandu-l in trei seturi, scor 6-1, 6-2, 6-4, pe americanul Donald Young 63 ATP).

VIDEO Australian Open: Maria Sharapova, victorie fara emotii la revenirea in turneul de la Antipozi

Revenita la Australian Open, dupa ce in 2016 a fost depistata pozitiv chiar la acest turneu, Maria Sharapova 48 WTA) a debutat cu o victorie categorica, scor 6-1, 6-4 in fata jucatoarei Tatjana Maria Germania, 47 WTA). Rusoaica a avut nevoie de o ora si 20 de minute pentru a-si asigura calificarea in mansa secunda a primului turneu de Grand Slam al anului.

VIDEO Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Diyas Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Sorana Cirstea a reusit sa se califice marti in turul al doilea al turneului Australian Open de la Melbourne. Jucatoarea romanca de tenis a invins-o pe Zarina Dias cu 5-7, 6-4,.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la Australian Open

A doua zi de la Australian Open a adus in scena nume importante din tenisul mondial, Simona Halep, Roger Federer, Garbine Muguruza, Maria Sharapova sau Novak Djokovic putand fi vazuti la Melbourne Park. Editia cu numarul 106 a competitiei se disputa in perioada 15-28 ianuarie 2018.

VIDEO Rafael Nadal, debut solid la Australian Open

Cap de serie numarul unu si finalist la ultima editie, Rafael Nadal s-a calificat luni in turul doi de la Australian Open, dupa ce a cedat doar trei game-uri 6-1, 6-1, 6-1) in meciul cu Victor Estrella Burgos 79 ATP, din Republica Dominicana). Meciul de pe Rod Laver Arena a durat o ora si 34 de minute.

Corespondenta de la Melbourne - Irina Begu si-a stabilit un obiectiv indraznet dupa ce a facut un meci fantastic in primul tur de la Australian Open

Irina Begu a impresionat in meciul din primul tur de la Australian Open, unde a avut o revenire de senzatie in partida cu rusoaica Ekaterina Makarova.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Dias Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

Australian Open: Raluca Olaru, Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea, Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua si la dublu la Melbourne

Raluca Olaru, Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea, Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua in proba feminina de dublu, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Corespondenta din Melbourne - De ce Australian Open este cel mai ghinionist turneu de Grand Slam pentru romani

Australian Open n-a fost niciodata turneul favorit al romanilor, din punct de vedere al rezultatelor obtinute aici.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )