Libnet.ro
UNICEF

05:15

WTA Stuttgart: Sara Errani, viitoarea adversara a Simonei Halep in sferturi

Hotnews Hotnews,
 WTA Stuttgart: Sara Errani, viitoarea adversara a Simonei Halep in sferturi

Sara Errani, locul 15 WTA, a invins-o joi pe Zarina Dias, pozitia a 32-a in ierarhia mondiala, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart unde o va avea ca adversara pe Simona Halep, locul 3 WTA si a doua favorita. continuă pe Hotnews

Live Text Stuttgart 2015. Simona Halep - Sara Errani: vineri, ora 15.00

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, vineri, de la ora 15. 00 ora Romaniei), pe italianca Sara Errani, 15 WTA, in sferturile turneului de categorie Premier de la Stuttgart, Germania.

Stuttgart 2015: Simona Halep vs Sara Errani. Avancronica unui nou test al romancei

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste pentru a treia oara in cariera sa pe Sara Errani, 15 WTA. Cele doua se vor lupta, vineri, pentru un loc in semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart, Germania.

CTP: Meritul extraordinar al Simonei Halep este ca a ramas calma tot timpul. Un meci tactic exceptional

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu CTP) sustine ca victoria Simonei Halep in fata Garbinei Muguruza, in turneul de la Stuttgart, e foarte importanta, adversara romancei fiind considerata o jucatoare de o infernala, potrivit unei declaratii facute la Digi24, miercuri noapte.

Simona Halep la Stuttgart: adversarul din sferturi e Sara Errani, din Italia

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart contra Sarei Errani, jucatoarea italianca de 27 de ani.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Garbine Muguruza 3-6; 6-1; 6-3 Meci greu. Simona revine decisiv si este in sferturi

Simona Halep a castigat un meci foarte dificil in turul doi al turneului WTA de la Stuttgart contra jucatoarei Garbine Muguruza, scor 3-6, 6-1 si 6-3. Muguruza a reust breakul chiar in debut, a lovit puternic si decisiv controland categoric primul set. Halep a schimbat strategia de joc in setul doi, a lungit schimburile de mingi, iar greselile nefortate s-au inmultit in dreptul Muguruzei. Iberica a reusit din nou breakul in decisiv, Simona a trecut prin clipe grele la 2-0, a salvat doua mingi de break si a castigat pe un final de joc extrem de spectaculos. Simona o va intalni in sferturile competitiei pe castigatoarea dintre S. Errani si Z. Diyas.

FOTO Aparitie de senzatie a Simonei Halep la Stuttgart. Romanca i-a lasat pe toti cu gura cascata cu noul ei look

Simona Halep nu a participat la meciul Romaniei de FED Cup, contra Canadei, deoarece a vurt sa pregateasca asa cum se cuvine turneul de la Stuttgart, la care va juca in aceasta saptamana.

WTA Stuttgart: Ana Ivanovic, eliminata in turul intai

Ana Ivanovic, cap de serie numarul cinci, a parasit turneul WTA de la Stuttgart in chiar runda inaugurala, sportiva din Serbia fiind depasita de Caroline Garcia, din Franta. A fost 7-66), 6-4 pentru Garcia. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Irina Begu, de partea Simonei Halep. Ce spune despre refuzul de a juca in Fed Cup

Irina-Camelia Begu a spus, la revenirea in tara dupa meciul cu reprezentativa Canadei, ca o intelege pe Simona Halep si ca ar fi facut si ea la fel daca era in locul numarul 3 mondial, cu privire la refuzul de a juca in Fed Cup.

Ion Tiriac mizeaza pe succesul Simonei Halep: Ea o ataca pe Serena Williams

Simona Halep a renuntat la meciurile Romaniei de Fed Cup, pregatind intens sezonul de zgura. Urmeaza cateva turnee mari, pe care romanca spera sa le incheie cu un triumf la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )