Libnet.ro
UNICEF

08:00

Fed Cup: Programul complet al meciurilor din confruntarea Romania - Rusia. Alegerea lui Segarceanu

Adevărul Adevărul,
Fed Cup: Programul complet al meciurilor din confruntarea Romania - Rusia. Alegerea lui Segarceanu

Florin Segarceanu, capitan-nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a nominalizat-o pe Gabrila Ruse 22 ani, 166 WTA), pentru a juca la simplu, alaturi de Ana Bogdan impotriva Rusiei, preferand-o pe aceasta in locul Irinei Bara 160 WTA), jucatoare fara meci castigat in 2020, dar care avea in CV o victorie cu 6-0, 6-3 in fata Alexandrovei, in 2017, pe zgura de la Moscova. continuă pe Adevărul

Programul meciurilor confruntarii Romania Rusia din Fed Cup

Joi a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din cadrul duelului Romania contra Rusia pentru un loc in faza finala a Fed Cup.

TENIS - FED CUP Atacam Rusia fara principalele arme

Echipa de Fed Cup a tarii noastre se va prezenta la meciul cu Rusia, din Grupa Mondiala, fara principalele jucatoare, in frunte cu numarul doi mondial, Simona Halep. Situatia nu este una fericita pentru capitanul nejucator al echipei, Florin Segarceanu. Simona Halep, Irina Begu si Monica Niculescu au renuntat la convocare pentru a se concentra pe turneele WTA in vederea calificarii la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Mihaela Buzarnescu este accidentata, iar Sorana Carstea a renuntat de mai mult timp sa mai joace pentru echipa tricolora.

Bianca Andreescu, menajata in Fed Cup. Cum arata duelul Elvetia - Canada pentru calificarea la turneul final

Mult-asteptata revenire pe teren a Biancai Andreescu se amana, chiar daca sportiva de origine romana face parte din lotul Canadei pentru duelul din Fed Cup contra Elvetiei.

Florin Segarceanu: Nu a fost greu sa aleg jucatoarele

Romania va intalni Rusia in Fed Cup cu un efectiv din care vor absenta Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea, ultima retrasa oficial din echipa nationala.

Disputa in Germania pe preturile de dumping din comert. Romania, cap de lista la preturi mici si cheltuieli mari pentru alimente

De cand fermierii germani au iesit cu miile in strada, pentru a cere mai multa apreciere pentru munca lor, preturile la produsele alimentare au devenit o problema politica la cel mai inalt nivel, in Germania. Luni, cancelarul Angela Merkel CDU) a discutat cu reprezentantii celor mai mari patru retaileri de produse alimentare: Edeka, Rewe, Aldi si Grupul Schwarz Lidl, Kaufland), precum si cu reprezentantii comertului si ai industriei alimentare, despre preturile echitabile ale alimentelor. Pe cifre europene, Germania e cam la mijloc. Romania are cele mai mici preturi la alimente in UE, dar romanii aloca cei mai multi bani la acest capitol.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )